16 érdekesség a Trónok Harca szereplőiről

0
3044
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 20: The cast and crew of 'Game of Thrones', winners of the award for Outstanding Drama Series', pose in the press room at the 67th Annual Primetime Emmy Awards at Microsoft Theater on September 20, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Mark Davis/Getty Images)

16 érdekesség a Trónok Harca szereplőiről

 1. Richard Maddennek, a Robb Starkot alakító színésznek fogalma sem volt arról, hogy a karaktere meg fog halni. A könyvet olvasva ez nem esett le neki, aztán véletlenül rábukkant a google-nak köszönhetően...kínos.
 2. Gwendoline Christi (Brienne) nem tudja, mikor van a születésnapja. Sem az édesanyja, sem pedig ő nem tartja számon ezt az eseményt.
 3. Emilie Clarke (Daenerys) az egyetlen színésznő a sorozatban, akinek a szerződésében szerepel egy mondat, mely kimondja, hogy sosem kell többé meztelen felsőtesttel kamera elé állnia.
  sibel and peter
 4. Sibel Kekilli (Shae) ma már elismert színésznő Németoszágban. A Trónok Harcában kapott szerepe előtt viszont pornósztár volt.
 5. Lena Headey (Cersei Lannister) és Jerome Flynn (Bronn) sosem találkozik a forgatások alkalmával, közös jelenetük sincsen. A köztük lévő feszültség miatt a rendezők úgy döntöttek, nem viszik őket egyszerre a képernyőre. Belső információk szerint mégcsak egy helyiségben sem képesek megmaradni. Ennek a teljesen pontos valódi okát nem tudjuk, csak azt, hogy a 2000-es évek elején volt valami köztük. Az a valami ennyire rosszul végződött volna?got cast3
 6. Alfie Allen (Theon Greyjoy) testvére a popsztár Lily Allen. Lily 'Alfie' című dalát ő ihlette, melyben az énekesnő így énekel róla: "O Alfie get up it's a brand new day.
  I just can't sit back and watch you waste your life away.
  You need to get a job because the bills need to get paid."Vagyis: "O Alfie, kelj fel, ez egy vadonatúj nap. Nem tudok csak hátradőlni és nézni, ahogy elpazarlod az életed. Munkát kell szerezned, mert a számlákat ki kell fizetni."
  Most már biztosan nem gond a számlák kifizetése.
 7. Richard Madden Jenna Louise Colemannal randizik, aki a Doctor Who című sorozatban a Doki kísérőjét játszotta.
 8. Kristian Nairn (Hodor) népszerű DJ.
 9. Sophie Turner (Sansa) örökbefogadta a kutyát, aki a rémfarkasát játszotta a sorozatban. Elmondása alapján kiskorában mindig is szeretett volna kutyát, de a szülei nem engedték.
  got cast2
 10. Lena Haedey (Cercei) nemrég elvált férjétől, akitől egy fia született. A válás után kiderült, hogy totál le van égve. Pontosan így fogalmazott: "A bankszámlámon kevesebb mint 5 dollár van". Uhh...
 11. Hafthór Júlíus Björnsson (A Hegy) a világ harmadik legerősebb embere. Ami azt jelenti, hogy az Oberin herceggel vívott jelenetben a valóságban is könnyen összeroppanthatta volna a színész koponyáját.
  emilia and sean
 12. Sean Bean (Ned Stark) nem vette a szívére, hogy a vásznon le fogják fejezni. Ezt mutatja az is, hogy mikor megtalálta a műfejet, focizni kezdett vele.
 13. Kit Harington (Jon) 11 éves koráig nem tudta, hogy a valódi neve Christopher. Tényleg nem tud semmit...
 14. Emilia Clarke és Lena Haedey is bújt Sarah Connor szerepébe a Terminátor-filmekben.
 15. Richard Brake (Éjkirály) Joe Chillt játszotta a Batman: Kezdődik! című filmben. Igen. Ő ölte meg Bruce Wayne szüleit...
 16. Jack Gleeson (Joffrey) is szerepelt ugyanebben a filmben.

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!
MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here