Havas Jon igazi neve JAEHAERYS TARGARYEN III

0
3228
havas jon

Napjainkban egy redditező úriember rengetegszer újranézte a Trónok Harca 6. évad 10 rész ét és  megtalálta hogy mi Havas Jon igazi neve: arra a következtetésre jutott, hogy

Havas Jon igazi neve 3. JAEHAERYS TARGARYEN.

Hogy hogyan jutott erre a következtetésre? A Trónok Harca 6. évad 10 részben abban a jelenetben amelyben a fiatal Ned Stark és testvére Lyana beszélget, szinte teljesen konkrét utalást találunk arra hogy Lyana kisgyereke Havas Jon és azt mondja Nednek, hogy Robert megölné ha megtudná. Szóval Havas biztos nem Robert király gyereke. Ezáltal valószínűsíthető hogy az internetet már rengetegszer bejárt Teória igaz  Havas Jon egy Targaryen és többek közt szájról olvasásról egy reddites úriember megfejtette a nevét: JAEHAERYS TARGARYEN

Havas Jon Igazi neveHavas Jon Igazi Neve Jaehaerys Targaryen III

 

A teljes cikket, hogy honnan derült ki Havas Jon Igazi neve angol nyelven elolvashatjátok ITT

Hogyha nem szeretnétek elolvasni a baromi hosszú angol nyelvű cikket hogy hogyan derítették ki hogy mi Havas Jon igazi neve, leírom nektek röviden:

-ha megnézitek az adott jelenetet újra és újra, láthatjátok hogy Lyanna azt mondja az ijú Ned Starknak hogy "His name is ", ezt még a HBO feliratozta is 🙂  azonba amit utánna mond, ami feltételezésünk szerint havas jon igazi neve a csatorna már akarattal nem feliratozta, így hagyva az olvasókat a szakadék szélén lógva.

-I. Jaehaerys az volt a 4. Targaryen aki a Vastrónra ült. Ő a "Wise"-ként volt ismert, további nevei: The Conciliator és az Old King volt. A hosszú uralma virágzó volt és segítségére volta  nővére-felesége Alysanne, aki meggyőzte Jaehaeryst, hogy terjessze ki az Éjjeli Őrséget  és földet adott nekik , amit most a New Giftként(Új ajándék) ismernek.

-II. Jaehaerys volt Havas Jon igazi dédnagyapja. Az ő uralma rövid volt(csupán 3 év)

-Lyanna szerelmes volt Rhaegarba  a Targaryen királyba

-Lyanna rábízta a gyereket Nedre és azt mondta hogy tartson valamit titokban hanem Robert megöleti.

Tehát a konklúzió: Havas Jon igazi neve III. JAEHAERYS TARGARYEN.

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!
MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here