Iphone 7 kamera

0
426
iphone 7 kamera
iphone 7 kamera

Iphone 7 kamera

Valószínűleg az év legeslegjelentősebb Apple bejelentésén vagyunk túl, ugyanis pár napja volt az Apples éves bemutatója ahol új információkat tudhattunk meg az Iphone legújabb generációjáról, mégpedig névszerint az Iphone 7 ről!

iphone 7 kameraiphone 7 kamera

Végre vízálló és porálló az Iphone

Talán a legfontosabb új feature az új iPhone 7 és 7s nek az hogy ez a generáció már kicsit tartósabb lesz – mondjuk ezt már halottuk amielőtt Uri Geller módjára kezdte el mindenki az iPhone 6 Plust hajlítgatni – de elvileg igen, végre Vízálló és porálló lesz Amerika legnépszerűbb telefonja.

És hogy mit tud még ezen kívül? Nos hát ne is ragozzuk tovább, minden bizonnyal a legnagyobb újítás az új verzióban az nem más mint az Iphone 7 kamera, illetve a kamera által készített képek minősége.  Ahogy mindíg, egy kamera esetében nagyon nagyon fontos a fényérzékenység, a kamera rekesz amely immáron f/1.8-as így majdnem felér a Samsung Galaxy S 7 szintjére! 🙂

Amit még tudnunk kell az Iphone 7 új kameráról: Változatlanul marad a 12 megapixeles felbontás, ehhez jön hozzá egy 4 ledes vaku. A legizgalmassabb rész azonban valószínűleg a Plus Dupla Kamerája, melyek közül az egyik széleslátószögű a másik meg telefotós 2x optikai zoomal. Így akár egy gombnyomással tudunk majd olyan minőségű fotókat készíteni, mint például a tükörreflexes fényképezőképekkel.

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here