Trónok harca 1. évad 3. rész online magyarul

Eddard Stark megérkezik Királyvárba és megdöbbenve látja az óriási pazarlást. A Király Segítőjeként a kistanács tagjaihoz csatlakozva belemélyed posztjának feladatköreibe.

VqdQSRw.jpg

 

 

Eközben északon a felesége, Catelyn Stark egy szörnyű esemény kapcsán rájön arra, hogy ki állhatott fia „balesete” mögött. Úgy dönt, hogy figyelmezteti férjét a veszélyre, így utána indul. Útközben egy gyerekkori barátjával találkozik „Kisujj” személyében, aki a kistanács tagjaként és több bordélyház tulajdonosaként is ismert.

SXzmBiF.jpg

A Falon Tyrion Lannister szembesül az ott élő katonák életével, az emberhiánnyal, az örökös hideggel és a gyér koszttal. A Fal őrzői különböző bűnökért elítélt emberek, akik többnyire a halál helyett választották az őrségben való szolgálatot, melynek szabályai szerint a továbbiakban nem lehet családjuk és esküjük életük végéig szól. Havas Jon, Eddard Stark fattyú fia ennek ellenére továbbra is elszánt marad, így elkezdik a kiképzését a többi újonccal együtt. Hamar kiderül, hogy Jon messze túlszárnyalja társai tudását a kardforgatás terén, mellyel egyből ellenségeket is szerez… A Fal őrzőinek parancsnoka – Lord Jeor Mormont - Tyrion közbenjárását kéri abban, hogy vegye rá a királyt arra, hogy több embert küldjön az őrségbe.

 

Daenerys Targaryen férje kegyeit megszerezve egyre nagyobb hatalommal bír, mint a hadúr khaleesije, és egyre bátrabban mer szembeszállni bátyja akaratával…

Rész indítása


Kövezkező rész

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!