Trónok harca 1. évad 7. rész online magyarul

0
3731

Trónok harca 1. évad 7. rész online magyarul

Az első jelenetben Tywin Lannister és Jamie beszélgetését láthatjuk, melyben Jamie édesapja kifejti, hogy számára csakis a család hírneve számít, hiszen az marad fent örök időkre. Az idősebb Lannister szavainak még nagyobb hangsúlyt ad, hogy a beszélgetés közben műértő gonddal egy szarvas (ami egyébként a Baratheon ház jelképe) kibelezését és bőrének lefejtését végzi.

Eddard Stark elárulja Cersei Lannisternek, a király feleségének, hogy rájött arra, miért halt meg az előző segítő. Azt a tanácsot adja a királynénak, hogy pakoljanak össze és meneküljenek, hiszen amikor a király hazatér, mindent meg fog tudni és haragja rettenetes lesz. Ezt követően a bordélyházban egy erotikus jelenet erejéig még többet tudhatunk meg Kisujjról.

Eközben Daenerys Targaryen-t Robert király egykori parancsára megpróbálják megölni. Khal Drogo megesküszik, hogy elfoglalja születendő fiának a Vastrónt. Havas Jon a Fal Éjjeli Őrségének a tagjaként egy különleges beosztást kap, majd felesküszik az örök szolgálatra.

Robert Baratheon a vadászatról egy halálos sebbel tér vissza. Végakaratában meghagyja, hogy Eddard Stark legyen a régens, míg örököse nagykorú nem lesz. Eddard úgy véli, hogy a trón Robert Baratheon bátyját, Stannis Baratheon – t illeti. A fiatal Renly Baratheon trónigényét nem támogatja. Kisujj segítségét kéri, hogy állítsa mellé a városi őrség tagjait, mikor közli, hogy Joffrey nem a király fia. Már csak az a kérdés, hogy valóban megbízhat-e a férfi segítségében…

Jó szórakozást a Trónok Harca 1. évad 7. részhez!

 

Rész indítása

Következő rész

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!