Trónok harca 6. évad 7. rész online magyar felirattal

0
30992

Trónok harca 6. évad 7. rész online magyar felirattal

 

Úgy tűnik hogy Tommen Baratheon Király teljesen a Főveréb és Margery manipulációja áldozata lett a Trónok Harca 6. évad 6. részben ígyhát bármennyire is szurkoltunk hogy Jaime levágja a főverebet, sajnos a király miatt csalódottak maradtak a nézők ebből a szempontból....is..
Tronok harca 6. évad 7. rész online magyar felirattronok harca 6. evad 7. resz

A következő nagy fordulópont a Trónok Harca múlt heti részében az volt amikor Sam megvacsorázot.... Nem, Igazából semmi érdekes nem volt a Samwell és Gilly jeleneteiben. Annyit azért megtudhattunk belőle, hogy Lord Tarly nem szereti a vadakat. De nagyon nem... Ja és Sam lenyulta a Valíriai Acél kardját. Valószínűleg másokat készül mészárolni.

Ja és és Benjen Bácsi Visszatért! 😀

Daenerys szála meg nem igazán haladt előre, pusztán megtudtuk hogy arra készül hogy átkeljen a keskeny tengeren a falovakkal és visszavegye a vastrónt.

Talán a Trónok Harca 6. évad 7 rész online magyar felirattal -ban meg is teszi! 😀

Trónok Harca 6. Évad 7. RÉSZ

Tudom ezt már senki nem fogja már elolvasni mert már nagyon kíváncsiak vagytok rá! Tehát itt is van amit ígértem: a Trónok harca 6. évad 7. rész. Ja és ne felejdétek, hogy megnézhessétek a Trónok harca 6. évad 7. rész ét  online magyar felirattal nem kell mást tennetek mint: Rákattintani a megosztás gombra és a videó már meg is jelenik!

Készítsétek be a 3D Tv -t  és a Nachost mert itt a Trónok Harca 6. évad 7. rész!

 

Ja ide utóiratnak még annyit, hogy ha ellátogattok jövő hétfőn is a weboldalunkra akkor már kint is lesz a legújabb rész! 🙂 A Legegyszerűbb ha nyomtok egy Ctrl + D t és a böngészőtök el is menti az oldalunkat! Na ennyi, nézhetitek a részt! 😀

 

[sociallocker id=1163]Rész Megtekintése[/sociallocker]

 

 

 

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here