Trónok harca 6. évad 9. rész online magyar felirattal

0
14312
Trónok harca 6. évad 9. rész

Trónok harca 6. évad 9. rész online magyar felirattal

 

 

Egyre izgalmasabb lesz az évad végéhez közeledvén, az élet Westerosban. Már amikor megláttuk a következő Trónok harca 6. évad 9. rész címét "A fattyak csatája", és láttuk hogy ugyanaz a Miguel Sapochnik rendezte, aki a korábbi hatalmas vadak & varjak vs. mások jelentet, már akkor sejtettük hogy ez a Trónok Harca rész is olyannyira monumentális lesz mint annak idején a Vörös Nász és amint megjelent az epizód előzetese, minden elképzelésünket felülmúlta, így nagyon izgatottan várjuk Havas Jon és Ramsay Bolton csatáját.

Tronok harca 6. evad 9. reszTrónok harca 6. évad 9. rész

 

Ami még nagyon izgatja a fantáziánkat, az a tény hogy Daenerys Targaryen az előző részben visszatért, így talán megerősítést kaphatunk a Tyrion Targaryen teóriáról, vagy esetleg cáfolást 

Ezen kívül írtunk múlt héten a Cersei teóriáról, ami esetleg tovább bontakozik ebben a részben, és talán a Trónok Harca 6. évad 9. részben megtudhatjuk hogy mi "Sokkal több" mint egy pletyka. Ha esetleg nem értenétek a célzást akkor olvassátok el korábbi cikkünket, amiben bővebben írtunk erről a témáról:

Trónok Harca 6. Évad 9. RÉSZ

 

Tudom ezt már senki nem fogja már elolvasni mert már nagyon kíváncsiak vagytok rá! Tehát itt is van amit ígértem: a Trónok harca 6. évad 9. rész. Ja és ne felejdétek, hogy megnézhessétek a Trónok harca 6. évad 9. rész ét  online magyar felirattal nem kell mást tennetek mint: Rákattintani a megosztás gombra és a videó már meg is jelenik!

Készítsétek be stresszlabdát és a nasikat mert itt a Trónok Harca 6. évad 9. rész!

 

Ja ide utóiratnak még annyit, hogy ha ellátogattok jövő hétfőn is a weboldalunkra akkor már kint is lesz a legújabb rész! 🙂 A Legegyszerűbb ha nyomtok egy Ctrl + D t és a böngészőtök el is menti az oldalunkat! Na ennyi, nézhetitek a részt! 😀

[sociallocker id=1163]

Epizód Indítása

[/sociallocker]

 

 

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here