A Trónok harca 8.évad 1.rész online megjelenése utáni spoilerek

0
576
Trónok Harca 8. évad 1. rész

A Trónok harca 8.évad 1.rész online megjelenése utáni spoilerek

Teljes Rész Megtekintése

Végre, április 15-én megjelenik a Trónok harca 8.évad 1.rész online, amit már rengetegen várnak a másfél éves kihagyás után. A rész megjelenése előtt azonban izgalmas fordulat keletkezett,amikor alkotói David Benioff és D.B Weiss azzal a meglepetéssel rukkoltak elő, hogy az egész Trónok harca 8. évadának végkimenetelét elspoilerezik. Nem! Nem viccelünk! Komolyan hatalmas  a megdöbbenés,hisz megjelent egy lejátszási lista a Spotify -on. Az alkotók azt állítják a zenék megfejtik a Trónok harca rejtélyét és kiderül mire számíthatunk az utolsó évadban.

Trónok Harca 8. évad 1. rész

„A befejezést 100 százalékban ki lehet következtetni a playlist számaiból. Senki sem fog hinni nekünk, de ez az igazság” – büszkélkedett David Benioff és D.B Weiss egy sajtóközleményben.

Ez a hír egyből lázba hozott minket is,hogy legalább beleleshessünk,hogy mire is számíthatunk a Trónok harca 8.évad online. A  lejátszási listát ,amúgy a Game of Thrones: The End is Coming néven találjátok fent.

A dalok szerencsére nem spoilerezik le teljesen az évadot,hisz,akkor nem lenne később túl izgalmas,de nagy távpontokat adnak a végkifejlethez.

A Trónok harca 8.évad szereplő utalások

Az első szám a A Sleep now in the fire ,elég egyértelműen Daenerysre utal, vagy talán a sárkányokra is célozhatnak vele. A zene,amúgy pörgős harca vonulós.

A TV On The Radio Wolf Like Me című zeneszám utal a Stark házra,hisz a farkas csak az ő jelképük lehet.

A Lannsiterek is előkerülnek természetesen az oroszlán címerével,ami ráaásul arany is a Yeah Yeah Yeahs Gold Lion című számnál.  Nem meglepő,hogy előkerül a Tél is,mint kulcsfontosságú Trónok harca 8.évad online szereplő. Már mindenki tudja,hogy a tél közeledik,sőt a tél nagyon sokáig közeledett is,de most végre itt lesz.Ezt a jelképet a  Cold, Cold, Cold című szám a Cage the Elephanttől valósította meg.

Bran az Éjkirály?

Nem kell azonban szomorkodni,hogy semmi újat nem adott ez a lista számunkra,hisz a legnagyobb csattanók még hátra vannak. A Led Zeppelin Immigrant Song című zenéje is helyet kapott a listán. Ami elég sokat mondó lehet és ez,akár egy hatalmas spoiler is lehet,arra,hogy  ki lehet a nagyhatalmú Éjkirály. Ugye az  Immigrant szövege így hangzik: „We come from the land of the ice and snow/From the midnight sun where the hot springs blow”. Vagyis valami olyasmi, hogy „Onnan jöttünk,ahol hó és jég lep mindent./Az éjjeli fényből, ahol a források kitörnek”  Ez a sor valószínűleg a Másokat jelenti, de a második fele alátámaszthatja,azt az elméletet is  ami szerint Bran az Éjkirály. Az elmélet lényege,hogy Bran végül visszamegy az időbe,hogy megállítsa az Éjkirály,de nem sikerül neki és benne ragad. Ez az elméletett,ugyanakkor cáfolta korábban a Brant játszó színész Isaac Hempstead-Wright,aki azt állította,hogy a két karakter,annyira eltér egymástól,hogy szerinte elképzelhetetlen lenne,ha összefonódnának. Bran mindig a jó ügyért cselekszik és ez valószínűleg nem lesz másképp a Trónok harca 8.évadának 1.rész online sem.Az Éjkirály a gonosz megtestesítője,akit csak az erőszak vezérel és a bosszúvágy,tehát hogy fonódhatnak össze? A Trónok harca 8.évadában mondjuk valami merőben megdöbbentőre számítunk nem ?

Aztán a szám folytatása, hogy „So now you’d better stop/And rebuild all your ruins/ For peace and trust can win the day/ Despite all of your losing”. Tehát: „Jobban teszed, ha megállsz/Újraépíted a romokat/Mert a béke és a bizalom győzelemre vezet/A veszteségek ellenére is”. Ez biztosan egy jó tanács  Westeros lakóinak, hogy össze kell tartaniuk ebben az időben, mert csak úgy élhetik túl a Mások ellen a küzdelmet.Az is lehet,hogy  Cersei Lannister számár üzenet,hogy nem menekülhet meg Westeros sem a közelgő téltől,ha nem köt egyességet és békét.

Lehullott korona

Tovább menve  a lejátszási listán, ekkor találkoztunk a White Stripes Seven Nation Army számmal. Ez  a háborúra hívja fel a figyelmet. Másrészt gyanúsan szomorú hangulata van a számnak,szóval félünk,hogy a végkimentelbe ,akár mindenkit megölhetnek a mások.Ebbe a drámai teóriába illik a következő szám is a n Sleigh Bells Crown on the Groundja , ami a neve szerint azt jelenti, hogy a korona lehullott a földre.Tehát az is lehet,hogy végül senkié nem lesz a korona sem és a Vastrón sem? A Trónok harca 8.évad 1.rész online kiderül a titok.Vagy talán kicsit később?:)

Gyilkosok és királynők a Trónok harca 8.évadában

Dire Wolf  című szám a Grateful Dead-től nem sejtet jót,főleg ha a Stark háznak lesz benne köze. A Dire Borzalmast jelent . Lehet,hogy Sansa Stark lesz,aki mégis a koronára akar pályázni és ismét hátat fordít? Vagy Arya fog vad álarcot ölteni és kegyetlenséget hozni?

Ezután lefele görgetve találtunk egy olyan számot is ,hogy Queen a Perfume Geniustól, A "Királynő"ami akár Danerisre is utalhat,mint királynő vagy Cerseire,aki megszerzi közben a koronát?

Megjelenik a lejátszási listán a Killer Wolf ,mint " Gyilkos farkasItt szintén felmerül a kérdés,hogy valamelyik Starkra utalnak.Talán Arya Stark lesz ilyen kegyetlen és tőle kell majd rettegnünk a Trónok harca 8.évad 1.rész online alkalmával vagy ő inkább Senki lesz?

A Trónok harca 8.évad online Kisbaba?

Nagyon izgalmas választás még a Mother című szám is a The Amazonstól. Ezt is többféleképpen lehet értelmezni. Az egyik,felvetés hogy csak egyszerűen csak Cerseiről van szó, aki a Trónok harca 7. évad online -ban bejelenti,hogy kisbabát vár.

A másik,de az kicsit vadabb feltételezés,hogy Havas Jon és Daenerys Targaryen kapcsolatából születik egy Targaryan baba. Ez egy elég érdekes kimenete lenne a vérfertőzéssel megfűszerezve. A Trónok Harcában ez sem lenne egy elfogadhatatlan forgatókönyv és talán sokan ezt a románcot várják a legjobban a sorozattól. A vérfertőzés,amúgy sem áll távol a Trónok Harcától,hisz Cersei gyemekei is,így születtek és a testvérével folytatott viszonya is már elég egyértelmű és még sem túlságosan polgárpukkasztó a társadalomba.

A Trónok harca 8.évad 1.rész online előtt megjelent Spotify lejátszási listáján  a Love Is Blindness-szel lesz vége a U2-tól.Lehet,hogy egy Jaime és Cersei közötti viszálykodást  vetít előre. Az is előfordulhat, hogy Daenerys és Jon folytatják kalandos viszonyukat,azután is,hogy megtudták rokonok.Arra gondoltatok már,hogy a közös gyerekük is ugyanúgy fog sárkányon lovagolni,csak a kardot is úgy forgatja majd ,mint Havas John? Elég hatalmas lehetne fenntartani a koronát az már biztos,de reméljük izgalmas fordulatokkal lesz tele a Trónok harca 8.évad online is.

Reméljük tetszett ez a betekintés, az évadba ,hisz ne feledjétek a  Trónok harca 8.évad 1.rész online is nézhető.

Teljes Rész Megtekintése

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here