American horror story 6. évad 1 rész online

0
654

American horror story 6. évad 1 rész online

6. évad 1. rész indítása

american horror story 6 evad 1 resz

Shelby és Matt kapcsolata tökéletes, mindenki csak irigykedni tudott rájuk emiatt. Shelby egy joga oktató, Matt pedig egy patikus. Los Angelesbe költözve családot szeretnének alapítani. Shelby terhes lesz, Mattat pedig előre léptették ezért elmennek ünnepelni ,ekkor Mattat egy fiatal fiú leüti.

 

Bevitték a korházba, de még nem tért magához. Shelby bemegy hozzá és az ágya mellé ül, ekkor Matt felébred, viszont Shelby elvettél. Rájöttek, hogy nem szeretnének városban élni és elköltöznek. Egy erdőben sétálva rábukkannak egy farm-házra. Annyira megtetszik nekik ez a ház,hogy elmennek a házlicitálásra, amin egy másik család is megjelenik, de Matt ajánlot érte a legtöbbet így hát beköltöztek.

American horror story 6. évad 1 rész online

Első este malacvisítást hallottak majd nagy dörömböléseket az ajtón, ekkor Matt lemegy megnézni, de olyanokat, tapasztal, amit egy állat nem művelhetett. Másnap jégeső tombolt és mikor Shelby ki ment megnézni emberi fogakat talált mindenhol. Matt elmegy egy üzleti útra, Shelby egyedül marad a házba. Fürdés közben shelbyt megtámadták és lenyomták a víz alá. A rendőrnek Shelby azt mondta a támadói régi jelmezeket viseltek és fáklyával, vasvillával voltak. De a rendőrök semmi féle bizonyítékot nem találtak.

Matt este zajokat hall elmegy körülnézni és egy malacot talál az ajtóban. Újra üzleti útra kellet menni a férjnek, de nem szerette, volna egyedül hagyni a felleségét ezért áthívta a nővérét Lee-t.

 

Lee rendőrként dolgozott, de gyógyszerfüggőség miatt kirúgták. Shelby vacsorát főz, amikor zajt hall elmegy megnézni mire vissza, jön valaki a kést a húsba szúrta. Lee felébred, mert malacvisítást hall ekkor valaki egy boros üveget gurít be a szobája ajtaján, azt hiszi Shelby volt.

American horror story 6. évad 1 rész online

Lee lemegy és vitába kezd Shelbyvel. Mindeközben Matt telefonja jelzett, hogy a riasztó mozgást észlelt a házkörül, egyből hívni kezdi Shelby és Lee, de semelyikük sem veszi fel. Lee viták közepette ajtónyikorgást hall és rájön, hogy van valaki a házba. A betörők a pincében bekapcsoltak egy videót. Shelby és Lee a pincébe menekülnek, mindeközben a betörök, fent mászkálnak a házban. Shelby fél ezért el szeretne költözni, de Matt nem, tartja jó ötletnek a menekülés, így hát Shelby elmegy. Útközben Shelby elüt egy asszonyt, aki az erdőbe megy Shelby pedig ő utána, hogy bevigye a korházba. Eltéved az erdőben és ugyan azokat a kötél figurákat találja meg mint , amiket a betörök a házukba mindenhova kikötöttek a betörésnél.

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!