American horror story 6. évad 2. rész online

0
764

American horror story 6. évad 2. rész online

 

Shelby rémült és próbál ki menekülni az erdőből, amikor lát egy szertartást ahol embert áldoznak. Kifut, az útra ahol Lee megtalálja, és egyből korházba viszi. Matt bemegy hozzá a korházba, de nem hiszi el amiket Shelby állít. Shelby harcolni szeretne otthonukért és nem fogja feladni ennyivel. Lee-hez átjön a lánya Flora, aki egy képzeletbeli barátjával, Priszcillával beszélget, ettől a Lee megrémül. Malacvisításra ébrednek Shelby dühös, kimennek, ketten az erdőbe mikor elvesztik egymást. Egymásra találva meglátnak egy óriási máglyát, amin egy malac fej volt kitűzve.

Kihívják a rendőröket, akik 24 órásvédelem alá helyezik a családot. Éjszaka megcsörren, a telefon Matt felveszi és egy ismeretlen nő segítséget kér tőle. Majd lát két alakot, akit előzőleg Shelby is látott mikor egyedül volt a házba, 2 nővér az, ahogyan megölnek egy idős hölgyet, majd felírnak a falra egy M betűt.

American horror story 6. évad 2 rész online Lee volt férje Mason jött a Floráért de a kislány bújócskázni kezdet a szülök a keresésére indultak. Amikor meg találták a Priszcillával beszélt és szeretett babáját oda akarta neki adni azért cserébe, hogy ne ölje meg a családot. Mason megrémül és elviszi lányát. Lee nagyon szomorú és újra inni kezd. Matt felviszi Lee-t lefektetni, mert sokat ivót.

American horror story 6. évad 2 rész online

RÉSZ INDÍTÁSA

Shelby és Matt egy titokzatos kislányt látnak a házuk előtt, mikor ki mennek oda a kislány már nincs ott csak egy pincelejárat. Lee pedig félelmetes dolgokat lát a házban és azt gondolja, hogy csak a képzelete játszik. Matt és Shelby körülnéztek oda lent és meg állapították, hogy valaki élt/él ide lent. A pincében találnak egy kamerát, amin egy férfi elmondja, hogy a ház régen egy idősek otthona volt, amit 2 nővér üzemelt. 5 idős embert öltek meg itt és minden halott után egy betűt írtak fel a falra. Mattnek eszébe jutott az este történtek és ezért Shelbyvel a falhoz rohannak, ahol megtalálják ezeket a betűket.

Eldöntötték, hogy el kell menekülniük innen ezért felhívták a bankot, hogy eladják neki a házat, de a bank erre nem hajlandó. Lee Florát elrabolja az apjától és visszahozza a házba. Shelby felhívja a Masont, hogy elmondja, a lány biztonságba van náluk. Mason egyből elindul lányáért. Shelby mindeközben magára hagyja Florát aki követi Priszcillát az erdőbe. A család Flora keresésére indul.

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!