American horror story 6. évad 2 rész online


American horror story 6. évad 2 rész online

 

Shelby rémült és próbál ki menekülni az erdőből, amikor lát egy szertartást ahol embert áldoznak. Kifut, az útra ahol Lee megtalálja, és egyből korházba viszi. Matt bemegy hozzá a korházba, de nem hiszi el amiket Shelby állít. Shelby harcolni szeretne otthonukért és nem fogja feladni ennyivel. Lee-hez átjön a lánya Flora, aki egy képzeletbeli barátjával, Priszcillával beszélget, ettől a Lee megrémül. Malacvisításra ébrednek Shelby dühös, kimennek, ketten az erdőbe mikor elvesztik egymást. Egymásra találva meglátnak egy óriási máglyát, amin egy malac fej volt kitűzve.

Kihívják a rendőröket, akik 24 órásvédelem alá helyezik a családot. Éjszaka megcsörren, a telefon Matt felveszi és egy ismeretlen nő segítséget kér tőle. Majd lát két alakot, akit előzőleg Shelby is látott mikor egyedül volt a házba, 2 nővér az, ahogyan megölnek egy idős hölgyet, majd felírnak a falra egy M betűt.

American horror story 6. évad 2 rész online Lee volt férje Mason jött a Floráért de a kislány bújócskázni kezdet a szülök a keresésére indultak. Amikor meg találták a Priszcillával beszélt és szeretett babáját oda akarta neki adni azért cserébe, hogy ne ölje meg a családot. Mason megrémül és elviszi lányát. Lee nagyon szomorú és újra inni kezd. Matt felviszi Lee-t lefektetni, mert sokat ivót.

American horror story 6. évad 2 rész online

RÉSZ INDÍTÁSA

Shelby és Matt egy titokzatos kislányt látnak a házuk előtt, mikor ki mennek oda a kislány már nincs ott csak egy pincelejárat. Lee pedig félelmetes dolgokat lát a házban és azt gondolja, hogy csak a képzelete játszik. Matt és Shelby körülnéztek oda lent és meg állapították, hogy valaki élt/él ide lent. A pincében találnak egy kamerát, amin egy férfi elmondja, hogy a ház régen egy idősek otthona volt, amit 2 nővér üzemelt. 5 idős embert öltek meg itt és minden halott után egy betűt írtak fel a falra. Mattnek eszébe jutott az este történtek és ezért Shelbyvel a falhoz rohannak, ahol megtalálják ezeket a betűket.

Eldöntötték, hogy el kell menekülniük innen ezért felhívták a bankot, hogy eladják neki a házat, de a bank erre nem hajlandó. Lee Florát elrabolja az apjától és visszahozza a házba. Shelby felhívja a Masont, hogy elmondja, a lány biztonságba van náluk. Mason egyből elindul lányáért. Shelby mindeközben magára hagyja Florát aki követi Priszcillát az erdőbe. A család Flora keresésére indul.

 

Szólj hozzá!

komment

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Geek Geek
0
Geek
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
Omg Omg
0
Omg
Sad Sad
0
Sad
Scary Scary
0
Scary
Wtf Wtf
0
Wtf

American horror story 6. évad 2 rész online

log in

Captcha!
Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in