Online Mobilfüggetlenítés? Hogyan csináljam?

0
666

Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg már találkoztál azzal a ténnyel, hogy ha előfizetéssel vásárolsz telefont, vagy rosz helyen 😀 akkor a mobiltelefonod nem fogad el más hálózatból származó SIM kártyákat, ez alól kivételt tesznek a dual sim telefonok. Nos ha viszont szeretnéd hogy más hálózaton lévő  SIM kártyát használhass, hálózat függetlenítened kell telefonod.

Ez általában annyiban kimerül hogy elmész a legközelebbi GSM be és megkéred őket, de megmondják az árát és vagy beletörődsz és kifizeted, vagy azt mondod hogy ennyit nem ér és feladsz akaratoddal.

Nos, erre mi találtunk egy olyan költséghatékonyabb módszert amivel akár otthonról, pár perc alatt függetlenítheti  bárki a telefonját. Ez pedig az IMEI függetlenítés, ami nem más, mint elküldenki az IMEI számunkat egy erre specializálódott céghez és ők abból kiszámolják hálózatfüggetlenítő kódunkat, azt a kódot amit a telefonunk akkor kér ha más hálózatból lévő SIM kártyát helyez be. Ezzel a kóddal azonnal automatikusan és véglegesen hálózat független lesz mobil telefonunk.

Európai telefon hálózat függetlenítésben a legolcsóbb mindenképp a mobilfuggetlenites.com ahol már 2000 forinttól kaphatunk mobilfüggetlenítő kódokat. De például iPhoneok esetében ezt csak hivatalos viszonteladónál teheti meg pl iStyle így még egy pontot veszít az Apple az Androidos rendszerekkel szemben.

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!
MEGOSZTÁS