Trónok Harca 7. évad 6. rész online magyar felirattal

0
1932
tronok harca 7. evad 6. resz online magyar felirattal

Trónok Harca 7. évad 6. rész online magyar felirattal

Csak nem tanul a hibáiból az HBO, most ezúttal spanyol országban szivárgott ki a legújabb Trónok harca 7. évad 6. rész online magyar felirattal. Bár a szemfüles rajongók egész éjjel várták hogy a spanyolok feltölsék az új részt, végül egy spanyol srác mondta azt hogy, csesszék meg a spanyolok, lerippeltem HD minőségben, itt a link, és felöltötte Redditre. Az alábbi linken tekinthetitek meg  az új részt, de előtte egy kis visszaemlékezés hogy mi történt az előző részben! 🙂

 

 

Rész indítása

Az előző rész végén akár azt is gondolhattuk volna, hogy Jaime egy hullámsírban folytatja arany kézű pályafutását, bár valljuk be, képernyőn kívül, vízbefullva vetni véget egy ilyen karakternek eléggé méltánytalan lett volna.

tronok harca 7. evad 6. resz online magyar felirattalHála a Heteknek nem is történt így. Az ötödik epizód elején szemtanúi lehettünk, hogy Bronn partra húzza kedvenc Királyölőnket, aki úgy tűnik eléggé kedvét vesztette a háborút illetően ( köszi, Drogo, te kis cuki :3 ).

Daenerys sem tűnik már annyira igazságosnak és jószívűnek, ahogy halálfenyegetés mellett kéri a megmaradt Lannister és Tyrell katonák hűségét. Tyrion is kezd kételkedni királynője módszereiben, és látja mennyire rosszul alakulhatnak a dolgok ha Dany hatalomra kerül és igy folytatja. Sok vért látott már a legalacsonyabb Lannister, és szerintem még sokat fog látn útja során.

Cercei lehet, hogy már tudja ki volt Joffrey igazi gyilkosa, de Jaime nem tudta elmondani neki a szörnyűségeket, amiket látott. De ha el is tudta volna, milyen lehetőségek állnának Cercei előtt? A nagy házak egymás után tűnnek el és senki sem tehet semmit. A Trónok Harca nagyszerűen mutatja be, hogy mivel jár a hatalom, legtöbbször ahelyett, hogy több lehetőséget tárna elénk, éppen hogy az ellenkezőjét teszi, megbilincsel.

Trónok harca 7. évad  6. rész online magyar felirattal

Deresben is kezd forró (haha) lenni a helyzet, Sansa egyre nehezebben tudja kordában tartani az észak urait, és Arya is kellemetlen pillanatokat okoz neki.  Közben láthatjuk, hogy Kisújj is tervezget valamit, tudja, hogy Arya figyeli és éppen ennek köszönhetően tudja félrevezetni őt, elrejt egy üzenetet amit Arya meg is talál. De vajon mi áll ebben az üzenetben? És miért akarja Kisújj, hogy Arya elolvassa? Egymás ellen akarja forditani a Stark nővéreket? Egyelőre várnunk kell a válaszra.

Ééééééééééééééésnicsak hát kit látnak szemeink! Gendry végre előkerült. Nem mintha a sorozatnak szüksége lenne még egy trónjelöltre… De egyelőre úgy tűnik nem is lesz több, nem hinném, hogy Cercei bevállalna még egy gyereke. . .AFRANCBA. Inkább hagyjuk…

Ami a másokat illeti, hát eléggé kilátástalannak tűnik a helyzet. Jon kapizsgálja, hogyha igy megy tovább akkor mindenki meg fog halni, Bran próbál mindenkit figyelmeztetni a közelgő veszélyre de senki sem hallgat rá. Jon annak érdekében, hogy meg tudja győzni a királynőket a veszély valósságáról, megalakítja a Westerosi Öngyilkos Osztagot, hogy hozzon egy élő??? mást a fal túloldaláról.

 

 

Rész indítása

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here