Legjobban fizető szakmák Magyarországon 2017

Azt mondják hogy a pénz nem boldogít, de mindenképp van egy alapjövedelem amivel mindannyian rendelkeznünk kell, hogy egyáltalán életben maradhassuk. Tudtátok hogy, az embere az egyedüli élőleny a földön, aki fizet azért hogy életben maradhasson? Nos igen, a természetben ezt az állatok megoldják a táplálékláncban illetve növények/gyümölcsök gyöjtögetésével.

2018 igen izgalmas évnek ígérkezik és szükség lesz pénzre hogy maximálisan ki tudjuk használni az időnket, ezért egy jó munkára lesz szükségünk. Aki jelenleg pályaválasztáson vagy pályamódosításon gondolkodik annak elkészítettünk egy listát hogy jobban belássa a munkaügyi piacot, hogy mégis hol éri meg a legjobban elhelyezkedni. Ezen kívül a Legjobban fizető szakmák Magyarországon 2018 nevű listánk abban is segíthet az embereknek hogy eldöntsék hogy milyen ágazatban szeretnének továbbtanulni. Íme hát, az előző év statisztikailag várhatóan ezek a Legjobban fizető szakmák Magyarországon 2018 -ben:

10. Értékesítési és marketingvezető

marketing-plan.jpg

Átlag nettó havi bér 733 000 ft

Mint az értékesítés, mint a marketing igen kielégítő fizetésekkel kecsegtetik a szakmában tehetséges dolgozókat, de aki a legtöbb fizetést kapja ezen a területen, az az ember aki mindkét részleget vezeti illetve koordinálja ezen két terület együttműködését, így lett az értékesítési és marketingvezető a 10. a 2017 ben várható legjobban fizető szakmák listáján.

9. Kutatási és fejlesztési vezető 

NITRDGroupsSlide.jpg

Átlag nettó havi bér 765 000 ft

A kutatás és fejlesztés a jövőnk kulcsa, mert hála ezeknek az embereknek haladunk úgymond a korral, hiszen ők fejlesztik ki a legújabb és legmodernebb dolgokat. Az kztatési és fejlesztési csoport vezetője nyilván a legfelelősebb pozíció ezen a területen, így lett a Kutatási és fejlesztési vezető  a 9. a 2017 ben várható legjobban fizető szakmák listáján.

8. Személyzeti vezető

szeleczky2.jpg

Átlag nettó havi bér 774 000 ft

Rengeteg felelőséggel jár a pozíció melyben a humán erőforrásért  felele, így lett a személyzeti vezető a 8. a 2017 ben várható legjobban fizető szakmák listáján.

7. Pénzintézeti vezető

love-940-627.jpg

Átlag nettó havi bér 782 000 ft

Nem nagy csoda hogy a bankárok kapják az egyik legnagyobb fizetést ezen a listán , így lett a pénzintézeti vezető  a 7. a 2017 ben várható legjobban fizető szakmák listáján.

6. IT és Telekommunikációs mérnők

IT-system.jpg

Átlag nettó havi bér 814 000 ft

Igen, a sok IT és Telekommunikációs Guru akár többet is kereshet mint egy pénzintézetti vezető  , így lett a IT és Telekommunikációs mérnők a 6. a 2017 ben várható legjobban fizető szakmák listáján.

5. Vállalatvezető

boss.jpg

Átlag nettó havi bér 818 000 ft

Ez legtöbbször akkor igaz hogyha az adott vállalatvezető nem egyben tulajdonos is, mint az itthoni kis és középvállalkozók esetén. De igen, ez így igaz egy vállalatvezető több mint havi 8 kilót visz haza  , így lett a vállalatvezető az 5. a 2017 ben várható legjobban fizető szakmák listáján.

4. IT és Telekommunikációs vezető

legjobban fizeto szakmak magyaroroszagon 2017

Átlag nettó havi bér 866 000 ft

Az IT és Telekommunkációs vezetők kezében is nagyon nagy a felelőség, ugyanis össze kell hangolják egyszerre a projektfolyamatokat illetve a megrendelői igény és a kivitelezés találkozását, így lett az IT és Telekommunkációs vezető az 4. a 2017 ben várható legjobban fizető szakmák listáján.

3. Tőzsde és pénzügyi ügynök

Wolf-of-Wall-Street1.jpg

Átlag nettó havi bér 936 000 ft

Aki látta a Wall Street Farkasát , annak nem is kell többet mondanom, aki még nem látta, annak csak annyit, hogy : a tőzsde és pénzügyi ügynökök jutalékos és hierarhiális rendszerben dolgoznak, így lett a Tőzsde és pénzügyi ügynök  az 3. a 2017 ben várható legjobban fizető szakmák listáján.

2. Miniszter, államtitkár, képviselő

rogan-vuitton960x6401.jpg

 

Átlag nettó havi bér 1 238 000 ft

No komment, így lett a Miniszter, államtitkár, képviselő  az 2. a 2017 ben várható legjobban fizető szakmák listáján.

1. Légi forgalmi irányító

twr.jpg

 

Átlag nettó havi bér 1 778 000 ft

Többezer élet van a kezükben naponta többszáz repülőt igazítanak útba hogy biztonságosan közlekedjenek, mint odafent a levegőbe, mint lent a földön , így lett a Légi forgalmi irányító  az 1. a 2018 ben várható legjobban fizető szakmák listáján.

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!