The Walking Dead 8. évad 11. rész online magyarul (HD)

0
2391
the walking dead 8. évad 11. rész online magyarul

The Walking Dead 8. évad 11. rész online magyarul(HD)

 

8. évad 11. rész megtekintése

A rajongók még fel sem dolgozhatták Carl halálát, a The Walking Dead 8. évadának 11. részében még a sokk hatása alatt, de már klisé-tengerrel találkozhattak. Figyelem! Kedvcsinálónk spoileres tartalom, rád bízzuk a cikk tovább olvasása melletti döntést! Szóval, itt van Gabriel atya. Abban korábban is biztosak voltunk, amennyiben megtörténne a karakter sorozatból való kiírása, az kiemelt és felejthetetlen pillanat lesz. Arra viszont valószínűleg senki nem számított, hogy a készítők kijátszák a “vak pap”-kártyát. Ráadásul Gabriel Istenbe vetett hite az utolsó pillanatig töretlennek látszik. Olyannyira bízik az atyai gondviselésben, hogy a nagy vakságában képes becélozni és lelőni egy zombit is. De erről a későbbiekben!

A Megváltók teljes erejüket képesek összeszedni. Negan mindenképp tudni akarja, mi történt azokkal az alexandriaiakkal, akik varázslatos módon eltűntek a rajtaütés során. Az említett menekülő csapatot egyébként Daryl, Tara és Rosita vezetik az erdőn át Hilltopig. Mindeközben pedig Carson doktor és Gabriel atya eltévednek. Utóbbi látása igencsak megromlik a vírustól, amit elkapott, olyannyira, hogy a térképet is nehezen olvassa. Mi erre a megoldása? Mi lehetne még nagyobb klisé annál, hogy Gabriel atya vakbuzgó pappá alakul, és töretlen bizalma alakul ki az isteni útmutatásban. Mint egy rossz George Michael felvétel, azt szajkózza, hogy hitre, hitre és hitre van szükség, és emiatt már-már misztikus módon valóban talál megoldásokat. Kivéve, amikor nem. Annak viszont igencsak nagy ára van.

 

the walking dead 8. évad 11. rész online magyarulthe walking dead 8. évad 11. rész online magyarul

A The Walking Dead alkotói ezen a héten is kineveztek egy “problémás gyereket”, ezúttal Tara a kiválasztott, aki saját sérelmei következtében nem igazán foglalkozik a csapat és a küldetés biztonságával. Egyszerűen kiborítja a tény, hogy Dwight láthatóan Rick csapatát támogatja. Számára ugyanis Dwight csupán az a férfi, aki végzett szerelmével, Denise-el. Át is passzolja pár kóborló megölését, miközben ő belső harcot vív, hogy végezzen-e az ex-Megváltóval, avagy ne. Ez az indulat egyértelműen túlnő azon a kohéziós egységen, amelyet Rick Grimes és csapata kialakított az elmúlt évadokban.

Végeredményben Tara meghozza döntését, s ezzel egyidőben meghúzza a ravaszt. Dwightnak éppen csak sikerül elmenekülnie, egy későbbi jelenetben pedig biztosítja az alexandriaik megmenekülését, amikor a Megváltók számára hamis információt közöl. Most először látni talán némi bizalmat Tara és Rosita részéről, miközben az őrjöngő Darylt próbálják meggyőzni a mocsáron való átkelés biztonságosságáról. A többi pedig kiderül a részből! Ne felejtsétek el megnézni!

Rész megtekintése

 

Kövekező
Használd a ← → gombokat a böngészéshez!

MEGOSZTÁS