The Walking Dead 8. évad 12. rész online magyarul (HD)

0
2390
the walking dead 8. évad 12. rész online magyaru
the walking dead 8. évad 12. rész online magyaru

The Walking Dead 8. évad 12. rész online magyarul (HD)

Teljes rész megtekintése

Egyre közelebb járunk a The Walking Dead 8. évadának végéhez, s már-már úgy tűnik, hogy a történések is egyre pörgősebbek lettek az előző epzódokhoz képest. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a soron következő rész előzetesében Rick és Negan is szerepet kaptak.

the walking dead 8. évad 12. rész online magyaruthe walking dead 8. évad 12. rész online magyaru

A Megváltók konvoját elérve Rick ugyanis Negan kocsiját veszi célba, nekirohan, majd leválasztja a többi ellenségtől és üldözőbe veszi. De ne szaladjunk ennyire előre, szükség lehet egy kis áttekintésre. Az előző részben láthattuk, Hilltop élelmiszer-hiánnyal küszköd, Maggie igyekszik megoldani a foglyok lázadozását, sétát engedélyez. Szóval rengeteg olyan felesleges információ került be abba a 40 percbe, amelyek miatt nem pöröghet a sztori. Persze Maggienek még arra is van ideje, hogy jól odamondjon Morgannek. Tara korábbi magánakciója pedig meghozta az eredményt. Hiába, hogy Dwight ismét a Megváltók köreiben találja magát, a megmenekített alexandriaiakkal sikerült bebizonyítania, hogy valóban Rick Grimes oldalán áll mostmár. A jelenlegi helyzetének köszönhetően ugyanakkor Dwight köreszimatolhat Negan oldalán, hogy mit is eszelt ki bosszúként Lucille gazdája.

Az már biztos, hogy Simon és Dwight között érdekfeszítő beszélgetésnek lehetünk tanúi a 12. részben, hiszen ők is Negan konvojának tagjaiként utaznak. “Ez Negan autója volt” – mutatott rá Dwight Rick támadását követően, majd kiderül, hogy az autós üldözés a Virginia városát körülvevő Alexandria környékére vezet. Ki kell mondanunk, a The Walking Dead  ezidáig meglehetősen ráérős volt, akárcsak a Game of Thrones, ám előbbi esetében a műfaji sajátosságokat figyelembe véve ez egyáltalán nem lett volna indokolt. Emlékszünk még a korábbi “fej-felkapós” bevezetőkre, vagy a 40-60 percen keresztül lebilincselő epizódokra?

Mára kevés ilyen maradt, tán megkockáztatható, hogy a pörgős intrók el is tűntek. Épp emiatt reménkedhetnek a rajongók ezúttal valami izgalmasban, hiszen face-to-face konfrontáció van alakulóban Rick és Negan között, ami végre talán a két csoport közti harcok kimenetelét is eldöntheti. Vajon sikerül kilábalni a stagnálásból? Vagy talán csak ez is egy olyan felvezető, mint amilyenekkel az évad eddigi epizódaiban találkoztunk? Ismét csak egy új szálon indulnak el az alkotók, hogy a végén rájöjjünk, nem is akartak ezzel semmit mondani? Nos, talán ezúttal nem így lesz! Mindenestre, ki ne hagyjátok a the walking dead 8. évad 12. részt!

Teljes rész megtekintése

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!