The Walking Dead 8. évad 14. rész online magyarul (HD)

0
4173
The Walking Dead 8. évad 13. rész online magyarul (HD)
The Walking Dead 8. évad 14. rész online magyarul (HD)

The Walking Dead 8. évad 14. rész online magyarul (HD)

Teljes rész megtekintése

A Walking Dead visszatért az “All Out War” saga befejezéséhez. Márpedig ez azt jelenti, hogy az alkotók véget vetettek a viszálynak Rick Grimes (Andrew Lincoln) és a mészáros Negan (Jeffrey Dean Morgan) között. Ez pedig meglehetősen jó hír a rajongóknak, hiszen a két csapat közti viszályok igencsak elhúzódtak már.

A szezonvégi csúcspont lehetőséget kínál arra, hogy az összes szál összefuthasson, és érdemes jobban odafigyelnünk mostmár sokkal részletesebben Negan személyére. Hogyan játszik, miként használja vicceit és fenyegetéseit, és ami a legfontosabb: hogyan alakul a karakter jellemfejlődése ellentétben az állítólagos erkölcsös és erényes hősökkel.

Néhány igencsak mozgalmas epizód után a múlthéten a The Walking Dead visszatért a már máskor is látott  legrosszabb tendenciáihoz. Szerencsére az új rész, a Still Gotta Mean Something meghozta annak lehetőségét, hogy korrekciót végezzen az amúgy elég laposnak tűnő 8. évad második felén.

 

The Walking Dead 8. évad 13. rész online magyarul (HD)The Walking Dead 8. évad 14. rész online magyarul (HD)

Azonban ezúttal is találkozunk érdekes és bosszantó szituációkkal. Morgan karaktere például egyre furcsább, a látomásai pedig érdekesek. Izzad, könnyezik, szenved. Nem igazán érteni, hogy mi a céljuk az alkotóknak vele, útitársként is megbukott, nyűglődése pedig igencsak rosszul esik, hiszen túlmutat az idegesítőn és fárasztón. Főszereplőinket pedig elfogják a Hilltopból menekült Megváltók. Rick Grimes Morgan társaságában ébred, összekötözve. Miközben a Megváltók épp azon vitatkoznak, mihez kezdjenek a két hősünkkel, addig Rick fejében is kattognak a kiszabadulás lehetséges tervei. Éppen ezért, elkezdi ecsetelni, hogyha a Megváltók elengedik őket, akkor mindent megbocsát nekik, el lesz felejtve az előző évadokban tett összes gonosz cselekedet. Erre még szavát is adja, miközben Morgan vigyorogva figyeli a történteket. Nemcsak a Megváltók, hanem ő is érzi, mennyire hiteles lehet ez az ígéret. Mindehhez hozzájön, hogy rájuk támad egy csapat kóborló, majd ahelyett, hogy elmenekülnének otthagyva két foglyukat, kiszabadítják őket. Rick és Morgan felkászálódnak, végeznek néhány zombival, aztán szépen lemészárolják a Megváltókat is.

Jadis és Negan jelenetei viszont egész érdekesek. Akárki akármit mond, a gúzsba kötött, alkudozó Negan ebből a slamasztikából már nem igazán tud kimászni. Éppen ezért, nem értjük, hogyan kerül a megkötözött Neganhez egy fegyver. Végül Jadis elengedi foglyát, aki az épp arra repülő helikoptert is figyelmen kívül hagyja, hogy méltóságát és Lucillet összeszedve hazainduljon. Egyébként visszatérve Lucillera az epizód legvállalhatóbb jelenete az, amelyben Negan színt vall, miért is ragaszkodik annyira a felturbózott baseball ütőjéhez. Ne hagyjátok ki!

 

Ki ne hagyjátok a the walking dead 8. évad 14. részt!

Teljes rész megtekintése

Előző
Használd a ← → gombokat a böngészéshez!