Trónok harca 1. évad 10. rész online magyarul

0
1037

Trónok harca 1. évad 10. rész online magyarul

Eddard Stark megdöbbentő kivégzésének következményeit láthatjuk kibontakozni az évad utolsó részének első felében. A hír mindenkihez eljut és a szörnyű tettre adott reakciók egy egészen új irányba mozdítják a szereplőket, az eddigi cselekményszálat.

Arya Stark az éjszakai őrség egy tagjának a segítségével próbál kijutni a városból. Sansa Stark a királyi udvarban kénytelen maradni, ahol Joeffrey már nem is titkolja, mennyire megveti. A Deresben maradt és félig lebénult Brandon Stark - nak álmaiban megmutatja a rejtélyes háromszemű holló, hogy mi történt édesapjával…

Rob Stark egy gyűlést hív össze zászlóhordozói körében, hogy a fennálló helyzetet megvitassák. A halott Robert Baratheon király két testvére közül az idősebbet támogatja, hívei ellenben egy egészen más útra szeretnének lépni.

Havas Jon a hír hallatán megpróbálja otthagyni az éjszakai őrséget és féltestvére seregéhez csatlakozni, de barátai utána erednek. A Fal őrzőinek öreg és vak mesteréről kiderül, hogy hasonló választás elé állította az élet, mint Havas Jon-t. Családjáról megdöbbentő információk derülnek ki. Az őrség vezetője vakmerő lépésre szánja el magát…

Tyrion Lannister – t egy új feladattal bízza meg az apja, melyben végre megmutathatja, mit tud.

Daenerys Targaryen szembesül a vérmágia árával. Az évad vele zárul és az eddig történt eseményeket szinte mind háttérbe szorítva bizonyosodik be, hogy a Targaryen ház különös örökségeként - ellentétben bátyjával - Daenerys ereiben valóban a sárkányok vére folyik.

Jó szórakozást a Trónok Harca 1. évad 10. részhez!

 

Rész Indítása

 

Szólj hozzá!

komment

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!