Trónok harca 1. évad 10. rész online magyarul


Trónok harca 1. évad 10. rész online magyarul

Eddard Stark megdöbbentő kivégzésének következményeit láthatjuk kibontakozni az évad utolsó részének első felében. A hír mindenkihez eljut és a szörnyű tettre adott reakciók egy egészen új irányba mozdítják a szereplőket, az eddigi cselekményszálat.

Arya Stark az éjszakai őrség egy tagjának a segítségével próbál kijutni a városból. Sansa Stark a királyi udvarban kénytelen maradni, ahol Joeffrey már nem is titkolja, mennyire megveti. A Deresben maradt és félig lebénult Brandon Stark - nak álmaiban megmutatja a rejtélyes háromszemű holló, hogy mi történt édesapjával…

Rob Stark egy gyűlést hív össze zászlóhordozói körében, hogy a fennálló helyzetet megvitassák. A halott Robert Baratheon király két testvére közül az idősebbet támogatja, hívei ellenben egy egészen más útra szeretnének lépni.

Havas Jon a hír hallatán megpróbálja otthagyni az éjszakai őrséget és féltestvére seregéhez csatlakozni, de barátai utána erednek. A Fal őrzőinek öreg és vak mesteréről kiderül, hogy hasonló választás elé állította az élet, mint Havas Jon-t. Családjáról megdöbbentő információk derülnek ki. Az őrség vezetője vakmerő lépésre szánja el magát…

Tyrion Lannister – t egy új feladattal bízza meg az apja, melyben végre megmutathatja, mit tud.

Daenerys Targaryen szembesül a vérmágia árával. Az évad vele zárul és az eddig történt eseményeket szinte mind háttérbe szorítva bizonyosodik be, hogy a Targaryen ház különös örökségeként - ellentétben bátyjával - Daenerys ereiben valóban a sárkányok vére folyik.

Jó szórakozást a Trónok Harca 1. évad 10. részhez!

Szólj hozzá!

komment

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Geek Geek
0
Geek
LOL LOL
0
LOL
Love Love
1
Love
Omg Omg
0
Omg
Sad Sad
0
Sad
Scary Scary
0
Scary
Wtf Wtf
0
Wtf

Trónok harca 1. évad 10. rész online magyarul

log in

Captcha!
Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in