Trónok harca 1. évad 2. rész online magyarul


Trónok harca 1. évad 2. rész online magyarul

Eddard Stark fiának súlyos sérülését mindenki balesetnek hiszi, így Észak őrzője, immár a Király Segítője, elindul két lányával – Sansa Stark, Arya Stark – a fővárosba, hogy elfoglalja pozícióját, míg felesége otthon marad sérült fiukkal. A lányok számára egy szomorú eset kapcsán hamar megmutatkozik a király örökösének – Joffrey Baratheon – valódi énje…

A birodalom határain túl újra találkozhatunk Daenerys Targaryen-nel, aki próbál rájönni, hogyan teheti elviselhetőbbé a nomád hadúr melletti életét. Már az első részben is láthattuk, hogy az erotika nem áll messze a sorozattól, Daenerys révén ez a szál ebben a részben is folytatódik. Daenerys Targaryen a nomádok között egy westerosi lovag személyében szövetségesre talál, illetve a nászajándékba kapott három sárkánytojás is feltűnik ebben a részben.

A Targaryen család címere nem véletlenül egy sárkányt ábrázol, a családhoz különleges módon kötődnek ezek a mágikus állatok, amik viszont az elbeszélések szerint már nagyon rég kihaltak. A sárkánytojások a Mások és az előző részben talált hat rémfarkas kölyök mellett egy újabb fantasy jellegű elemként tűnik fel és épül bele szinte észrevétlenül a sorozatba.

Eddard Stark fattyú fia, Havas Jon testvéreitől eltérő utat választ magának, a Fal őrzőihez szeretne csatlakozni, így északra indul. Vele tart a király feleségének az öccse, akit törpe termete miatt csak a Lannister házhoz fűződő rokoni szálak és éles esze tart életben. Tyrion Lannister rátermettsége és csípős nyelve révén sokak kedvencévé vált a sorozatban, ebben a részben még jobban megismerhetjük.

Szólj hozzá!

komment

What's Your Reaction?

Angry Angry
19
Angry
Cute Cute
5
Cute
Geek Geek
3
Geek
LOL LOL
4
LOL
Love Love
11
Love
Omg Omg
4
Omg
Sad Sad
3
Sad
Scary Scary
6
Scary
Wtf Wtf
4
Wtf

Trónok harca 1. évad 2. rész online magyarul

log in

Captcha!
Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in