Trónok harca 1. évad 3. rész online magyarul


Trónok harca 1. évad 3. rész online magyarul

Eddard Stark megérkezik Királyvárba és megdöbbenve látja az óriási pazarlást. A Király Segítőjeként a kistanács tagjaihoz csatlakozva belemélyed posztjának feladatköreibe.

 

 

Eközben északon a felesége, Catelyn Stark egy szörnyű esemény kapcsán rájön arra, hogy ki állhatott fia „balesete” mögött. Úgy dönt, hogy figyelmezteti férjét a veszélyre, így utána indul. Útközben egy gyerekkori barátjával találkozik „Kisujj” személyében, aki a kistanács tagjaként és több bordélyház tulajdonosaként is ismert.

A Falon Tyrion Lannister szembesül az ott élő katonák életével, az emberhiánnyal, az örökös hideggel és a gyér koszttal. A Fal őrzői különböző bűnökért elítélt emberek, akik többnyire a halál helyett választották az őrségben való szolgálatot, melynek szabályai szerint a továbbiakban nem lehet családjuk és esküjük életük végéig szól. Havas Jon, Eddard Stark fattyú fia ennek ellenére továbbra is elszánt marad, így elkezdik a kiképzését a többi újonccal együtt. Hamar kiderül, hogy Jon messze túlszárnyalja társai tudását a kardforgatás terén, mellyel egyből ellenségeket is szerez… A Fal őrzőinek parancsnoka – Lord Jeor Mormont - Tyrion közbenjárását kéri abban, hogy vegye rá a királyt arra, hogy több embert küldjön az őrségbe.

 

Daenerys Targaryen férje kegyeit megszerezve egyre nagyobb hatalommal bír, mint a hadúr khaleesije, és egyre bátrabban mer szembeszállni bátyja akaratával…

Szólj hozzá!

komment

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Geek Geek
0
Geek
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
Omg Omg
1
Omg
Sad Sad
0
Sad
Scary Scary
0
Scary
Wtf Wtf
3
Wtf

Trónok harca 1. évad 3. rész online magyarul

log in

Captcha!
Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in