Trónok harca 1. évad 4. rész online magyarul


Trónok harca 1. évad 4. rész online magyarul

Eddard Stark az őt megelőző Király Segítőjének rejtélyes halálával kezd foglalkozni. A szálak a király egyik törvénytelen gyermekéhez vezetnek, mely egyre nagyobb rálátást enged a király és a királyné közti feszült viszonyra is.

Eddard Stark két lánya különbözőképp éli meg a királyi udvarban való tartózkodását.

Sansa Stark arról álmodik, hogy egyszer királynő lesz, melynek lehetősége nem is áll olyan messze a valóságtól, ugyanis a király fiának, a már előző részekből megismert és nem túl szimpatikus tulajdonságokkal bíró trónörökösnek, Joffrey-nak a jegyese lesz. Az útjuk során elszenvedett sérelmeket Sansa megpróbálja elfelejteni és igyekszik igazi úrihölgyként viselkedni. Az apja tiszteletére rendezett lovagi tornán Sansa megismerkedik az időközben megérkező Kisujjal, aki révén egy érdekes, számára eddig ismeretlen történetet hall, Joffrey hű szolgájának, „Vérebnek” és bátyjának, a „Hegynek” a titkos múltjáról.

 

Ezzel szemben Arya Stark egyáltalán nem szereti a fővárosi életét, minden vágya, hogy igazi harcos váljon belőle. Apja végül beleegyezik, hogy kardforgatást tanuljon Syrio Foreltől, egy híres mestertől.

 

 

Havas Jon új barátra tesz szert a Falon, míg Tyrion visszaindul a fővárosba. Útközben összefut Catelyn Stark-kal, aki őt gyanúsítja fia balesete miatt és az ártatlan Lannistert foglyul ejti, aki ezúttal nem tudja kibeszélni magát a szorult helyzetből…

Jó szórakozást a Trónok Harca 1. évad 4. részéhez!

 

 

 

Szólj hozzá!

komment

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Geek Geek
0
Geek
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
Omg Omg
0
Omg
Sad Sad
0
Sad
Scary Scary
0
Scary
Wtf Wtf
0
Wtf

Trónok harca 1. évad 4. rész online magyarul

log in

Captcha!
Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in