Trónok harca 1. évad 7. rész online magyarul


Trónok harca 1. évad 7. rész online magyarul

Az első jelenetben Tywin Lannister és Jamie beszélgetését láthatjuk, melyben Jamie édesapja kifejti, hogy számára csakis a család hírneve számít, hiszen az marad fent örök időkre. Az idősebb Lannister szavainak még nagyobb hangsúlyt ad, hogy a beszélgetés közben műértő gonddal egy szarvas (ami egyébként a Baratheon ház jelképe) kibelezését és bőrének lefejtését végzi.

Eddard Stark elárulja Cersei Lannisternek, a király feleségének, hogy rájött arra, miért halt meg az előző segítő. Azt a tanácsot adja a királynénak, hogy pakoljanak össze és meneküljenek, hiszen amikor a király hazatér, mindent meg fog tudni és haragja rettenetes lesz. Ezt követően a bordélyházban egy erotikus jelenet erejéig még többet tudhatunk meg Kisujjról.

Eközben Daenerys Targaryen-t Robert király egykori parancsára megpróbálják megölni. Khal Drogo megesküszik, hogy elfoglalja születendő fiának a Vastrónt. Havas Jon a Fal Éjjeli Őrségének a tagjaként egy különleges beosztást kap, majd felesküszik az örök szolgálatra.

Robert Baratheon a vadászatról egy halálos sebbel tér vissza. Végakaratában meghagyja, hogy Eddard Stark legyen a régens, míg örököse nagykorú nem lesz. Eddard úgy véli, hogy a trón Robert Baratheon bátyját, Stannis Baratheon – t illeti. A fiatal Renly Baratheon trónigényét nem támogatja. Kisujj segítségét kéri, hogy állítsa mellé a városi őrség tagjait, mikor közli, hogy Joffrey nem a király fia. Már csak az a kérdés, hogy valóban megbízhat-e a férfi segítségében…

Jó szórakozást a Trónok Harca 1. évad 7. részhez!

 

 

Szólj hozzá!

komment

What's Your Reaction?

Angry Angry
3
Angry
Cute Cute
0
Cute
Geek Geek
0
Geek
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
Omg Omg
0
Omg
Sad Sad
0
Sad
Scary Scary
0
Scary
Wtf Wtf
1
Wtf

Trónok harca 1. évad 7. rész online magyarul

log in

Captcha!
Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in