Trónok harca 1. évad 9. rész online magyarul

0
1161

Trónok harca 1. évad 9. rész online magyarul

Lord Varys elárulja Eddard Starknak, hogy Sansa kegyelemért való könyörgésének köszönhetően esély nyílt arra, hogy a férfi megmentse leányát és saját életét azzal, ha elismeri, hogy Joeffrey a vér szerinti örökös.

Rob Stark seregét csak súlyos alkuk árán engedik csak át a folyón. A Lannisterek harcra készülnek az ifjú farkas ellen, Tyrion pedig megtudja apjától, hogy nem csak egyszerűen a harcban kell részt vennie, hanem csapatával az elővédbe kerül. Egy izgalmas játékot játszva egy szajhával tölti az estéjét és próbálja elfelejteni, hogy az egyben az utolsó éjszakája is lehet.

Khal Drogo sebe elüszkösödik, állapota szinte reménytelen. Daenerys mindent megtenne, hogy megmentse kedvesét, így megbízza férje gyógyítóját, hogy varázslatot alkalmazva mentse meg a férfit. A tiltott vérmágia mindig áldozattal jár, mely alól Daenerys se kivétel…

A Lannisterek és a Starkok csatájának végkimenetele Jamie Lannister szempontjából nem a legkedvezőbb irányt veszi, Tyrion pedig az első sorból tapasztalja meg a háború kihívásait…

Eddard Stark végül úgy dönt, hogy a becsület helyett a szeretteit választja, így Baelor szentélye előtt elismeri Joeffrey uralkodásának legitimitását.

Az évad utolsó előtti része egy nem várt fordulattal fejeződik be, mely minden eddigi törekvést, politikai fondorlatot és cselszövést egy másik, sötétebb irányba mozdít.

Jó Szórakozást a Trónok Harca 1. évad 9. részhez!

 

Rész indítása

Következő rész

Szólj hozzá!

komment

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!