Trónok harca 6. évad 2. rész online magyar felirattal

3
9096

Trónok harca 6. évad 2. rész online magyar felirattal

Ez a hétfő is nagy nehezen eljött és hozta magával a Tránok harca 6. évad 2. részét. Az előző Tórnok harca részből sajnos nem sokminden derült ki hogy mi a fene is fog történni most Havas John-al, pedig valljuk meg mindannyian erre voltunk kíváncsiak a legjobban!

Nos, de legalább megtudtuk: Sansa él és virul akárcsak Bűzö.. iző Theon Greyjoy  továbbá az a fontos információt is megtudtuk az előző Trónok Harca 6. évad 1 részből hogy a Khaleesit nem fogják meghágni, se vetkőztetni ( 🙁 🙁 ), annak ellenére hogy egy nőt először látni meztelenül benne van a TOP 5 dologban!

Trónok Harca 6. Évad 2 RÉSZ

trónok harca 6. évad 2. rész Trónok harca 6. évad 2. rész online magyar felirattal 56e024e81500002a000b1742

 

Tudom ezt már senki nem fogja már elolvasni mert már nagyon kíváncsiak vagytok rá! Tehát itt is van amit ígértem: a Trónok harca 6. évad 2. rész. Ja és ne felejdétek, hogy megnézhessétek a Trónok harca 6. évad 2. rész ét magyar felirattal nem kell mást tennetek mint: Rákattintani a megosztás gombra és a videó már meg is jelenik!

Készítsétek be a popcornt/chipset és a nyugtatótablettát mert itt a Trónok Harca 6. évad 2. rész!

 

Ja ide utúiratnak még annyit, hogy ha ellátogattok jövő hétfőn is a weboldalunkra akkor már kint is lessz a legújabb rész! 🙂 A Legegyszerűbb ha nyomtom egy Ctrl + D t és a böngészőtök el is menti az oldalunkat! Na ennyi, nézhetitek a részt! 😀

 

 

 

 

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here