Trónok harca 6. évad 2. rész online magyar felirattal

3
9497

Trónok harca 6. évad 2. rész online magyar felirattal

Ez a hétfő is nagy nehezen eljött és hozta magával a Tránok harca 6. évad 2. részét. Az előző Tórnok harca részből sajnos nem sokminden derült ki hogy mi a fene is fog történni most Havas John-al, pedig valljuk meg mindannyian erre voltunk kíváncsiak a legjobban!

Nos, de legalább megtudtuk: Sansa él és virul akárcsak Bűzö.. iző Theon Greyjoy  továbbá az a fontos információt is megtudtuk az előző Trónok Harca 6. évad 1 részből hogy a Khaleesit nem fogják meghágni, se vetkőztetni ( 🙁 🙁 ), annak ellenére hogy egy nőt először látni meztelenül benne van a TOP 5 dologban!

Trónok Harca 6. Évad 2 RÉSZ

 

Tudom ezt már senki nem fogja már elolvasni mert már nagyon kíváncsiak vagytok rá! Tehát itt is van amit ígértem: a Trónok harca 6. évad 2. rész. Ja és ne felejdétek, hogy megnézhessétek a Trónok harca 6. évad 2. rész ét magyar felirattal nem kell mást tennetek mint: Rákattintani a megosztás gombra és a videó már meg is jelenik!

Készítsétek be a popcornt/chipset és a nyugtatótablettát mert itt a Trónok Harca 6. évad 2. rész!

 

Ja ide utúiratnak még annyit, hogy ha ellátogattok jövő hétfőn is a weboldalunkra akkor már kint is lessz a legújabb rész! 🙂 A Legegyszerűbb ha nyomtom egy Ctrl + D t és a böngészőtök el is menti az oldalunkat! Na ennyi, nézhetitek a részt! 😀

 

 

[sociallocker id="1163"] Rész Megtekintése [/sociallocker]

 

 

Szólj hozzá!

komment

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!