Trónok harca 6. évad 4. rész online magyar felirattal


Trónok harca 6. évad 4. rész online magyar felirattal

 

Lassan telt el ez a hét miközben a Trónok Harca legújabb részére vártunk és nem is tehetné semmi szebbé a pünkösdöt, mint a Trónok Harca 6. évad 4. rész online! A múlt heti rész is tele volt izgalommal, együtt lóghattunk Havas Johnnal, közben Arya is kitart a névtelensége mellett. De ezek ellenére az előző rész talán legnagyobb fordulata az volt hogy Havas John fogta magát és lelépett a fekete várból, átadva a parancsnokságot. Végül is nem szegett ígéretet  mert az esküje csak haláláig kötötte. Na de mi lesz Khaleesi sorsa? Mit fedez fel majd Brann a látomásokban? És hogyan fogja megtorolni  a régenskirálynő, a gyerekei halálát? Mikor lesz vége a Vallásos szekta uralmának? Görgess lejjebb és derítsük ki! Kalandra fel! Vár Westeros és a Trónok harca 6. évad 4. rész online magyar felirattal! 

Trónok Harca 6. Évad 4. RÉSZ

Tronok harca 6. evad 4. resz online magyar felirat
Tudom ezt már senki nem fogja már elolvasni mert már nagyon kíváncsiak vagytok rá! Tehát itt is van amit ígértem: a Trónok harca 6. évad 4. rész. Ja és ne felejdétek, hogy megnézhessétek a Trónok harca 6. évad 4. rész ét  online magyar felirattal nem kell mást tennetek mint: Rákattintani a megosztás gombra és a videó már meg is jelenik!

Készítsétek be a nasit és a Xanaxot mert itt a Trónok Harca 6. évad 4. rész!

 

Ja ide utóiratnak még annyit, hogy ha ellátogattok jövő hétfőn is a weboldalunkra akkor már kint is lesz a legújabb rész! 🙂 A Legegyszerűbb ha nyomtok egy Ctrl + D t és a böngészőtök el is menti az oldalunkat! Na ennyi, nézhetitek a részt! 😀

 

 

 

 

Szólj hozzá!

komment

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Geek Geek
0
Geek
LOL LOL
1
LOL
Love Love
0
Love
Omg Omg
0
Omg
Sad Sad
0
Sad
Scary Scary
0
Scary
Wtf Wtf
0
Wtf

Trónok harca 6. évad 4. rész online magyar felirattal

log in

Captcha!
Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
CLOSE
CLOSE