Trónok harca 6. évad 7. rész online magyar felirattal


Trónok harca 6. évad 7. rész online magyar felirattal

 

Úgy tűnik hogy Tommen Baratheon Király teljesen a Főveréb és Margery manipulációja áldozata lett a Trónok Harca 6. évad 6. részben ígyhát bármennyire is szurkoltunk hogy Jaime levágja a főverebet, sajnos a király miatt csalódottak maradtak a nézők ebből a szempontból....is..
Tronok harca 6. évad 7. rész online magyar felirattronok harca 6. evad 7. resz

A következő nagy fordulópont a Trónok Harca múlt heti részében az volt amikor Sam megvacsorázot.... Nem, Igazából semmi érdekes nem volt a Samwell és Gilly jeleneteiben. Annyit azért megtudhattunk belőle, hogy Lord Tarly nem szereti a vadakat. De nagyon nem... Ja és Sam lenyulta a Valíriai Acél kardját. Valószínűleg másokat készül mészárolni.

Ja és és Benjen Bácsi Visszatért! 😀

Daenerys szála meg nem igazán haladt előre, pusztán megtudtuk hogy arra készül hogy átkeljen a keskeny tengeren a falovakkal és visszavegye a vastrónt.

Talán a Trónok Harca 6. évad 7 rész online magyar felirattal -ban meg is teszi! 😀

Trónok Harca 6. Évad 7. RÉSZ

Tudom ezt már senki nem fogja már elolvasni mert már nagyon kíváncsiak vagytok rá! Tehát itt is van amit ígértem: a Trónok harca 6. évad 7. rész. Ja és ne felejdétek, hogy megnézhessétek a Trónok harca 6. évad 7. rész ét  online magyar felirattal nem kell mást tennetek mint: Rákattintani a megosztás gombra és a videó már meg is jelenik!

Készítsétek be a 3D Tv -t  és a Nachost mert itt a Trónok Harca 6. évad 7. rész!

 

Ja ide utóiratnak még annyit, hogy ha ellátogattok jövő hétfőn is a weboldalunkra akkor már kint is lesz a legújabb rész! 🙂 A Legegyszerűbb ha nyomtok egy Ctrl + D t és a böngészőtök el is menti az oldalunkat! Na ennyi, nézhetitek a részt! 😀

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

komment

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Geek Geek
0
Geek
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
Omg Omg
0
Omg
Sad Sad
0
Sad
Scary Scary
0
Scary
Wtf Wtf
0
Wtf

Trónok harca 6. évad 7. rész online magyar felirattal

log in

Captcha!
Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in
CLOSE
CLOSE