Trónok harca 7. évad 1. rész online magyarul

0
7550

Trónok harca 7. évad 1. rész online magyarul

Annyiszor hallottuk már hogy közeleg a tél, hogy nem is mertük remélni hogy valaha elérkezik. De ahogyan elérkezett a Trónok Harca 7. évada, megérkezett vele a tél is. Nem fogunk spoilerezni semmit, de van néhány dolog amire nem árt ha emlékszel 😀 .

Havas Jon visszatért az életbe! Igen ez valószínűéeg ha erre az epizódra vagy kiváncsi feltételezhetjük abszolút joggal, hogy már láttad a Trónok Harca 6. évadát, melynek egyik legfontosabb pillanata volt a kedvenc északi fattyunk(leszámítva Ramseyt) feltámadása. Azt se felejtsük el hogy Samwell Tartly arra kérte Havas Jon-t hogy had menjen a felelgvárba hogy mesterré válva hasznosabb legyen a Jon számára a közelgő Mások elleni csatában. 

Sok sok évad után a Stark család újra egyesülni látszik, ugyanis a megszökött Sansa újra egyesül a fattyú testvérével és erejüket egyesítve készülnek hadba szállni a világ ellen, de legfőbb céljuk az északról érkező élőholtak seregét megfékezni.

troknok harca 7. evad 1. resz online magyar felirattal

Az egyik legszívszorítóbb rész a 6. évadban Hodor halála, amely nem csak Brandon időutazó képességét mutatja be, de azt is megtudjuk hogy barátságos óriásunk miért csak a saját nevét tudja ismételgetni.

Arya Stark eléggé képzett lett, megtagadta hogy senki legyen és vissza vette nevét, újra Arya Stark lett. Első útja a Twins hez vezetett ahol igen South Parkos formában, feltáltalta Walder Freynek gyerekeit, majd elvágta a torkát. Ígyhát a Vörös Nász meg lett bosszúlva. Végre!  Talán már csak George R. R. Martinon kellene megbosszulni 😉

Úgy tűnik Brandon látomásai végre előremozdították Jon eredetének megismerését is, ugyanis egy látomásból megtudjuk hogy ki Jon igazi anyja - Ned testvére - így az is kiderül hogy igazából Ned nem csalta meg soha feleségét és Jon igazából nem is az ő fattya, hanem testvérének gyereke, kinek kilétét el kell rejteni mert az ő ereiben is Targaryen vér csörgedezik, mely veszélyeztetheti a koronát. A Trónok Harca rajongói közösség azt is kitalálta hogy Jon igazi neve nem más mint Jaeherys Targeryen.

CPGa5TgXMfh6R9ahUq934C-480-80.jpg

És a 6. évad egyik legdrasztikusabb mozzanata: "Burn them all!", Cercei egy helyre csalja a vallási fanatikusokat, akik meggyalázták őt az egész város előtt, illetve odacsalja Margery és Loras Tyrellt, majd felrobbantja az egész templomot, ezzel öngyilkosságba sodorva saját fiát. Igen kegyetlen tett ez tőle, de legyünk őszinték, mindannyian élveztük amikor végre bosszút állhatott a Septán, ezzel betartva neki az ígéretét. Külön extra pont jár azért mert ott hagyta a hegynek. Azért kár hogy így kihalt az egész Tyrell ház.

 

 

 

 

Na és arról se feletkezzünk meg hogy a Véreb él és virul! Kár lett volna kedvenc antihősünktől örökre elbúcsúzni.

És utoljára, de nem utolsó sorban, tudjuk hogy a Vas szülöttei : Theon és testvére esküt tesznek Daenerysnek és hajókat biztosítanak neki, így a sárkányok anyja útra kelhet Westerosba hogy vissza vegye mindazt Cerceit től, amit születés jogán az ővé kellene legyen, az örökségét, a Vas trónt.

Első körben szerintem ennyire elég lesz emlékeznetek, és készen álltok hogy megnézzétek és teljesen megértsétek a Trónok Harca 7. évad 1. részét!

Jó szórakozást!

 

 

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!