Trónok Harca 7. évad 3. rész online magyar felirattal

0
1577

Trónok Harca 7. évad 3. rész online magyar felirattal

A múlt heti Trónok Harca 7. évad 2. részből  reményt kaptunk arra hogy talán mégsem veszítjük el Jorah Mormont, ugyanis Samwell Tarly megkísérli megmenteni a végzetes szürkehámtól, bár bizonyára nagy fába vágta a fejszéjét, hisz így el kell távolítania a teljes szürke hámmal fertőzött bőrfelületet Jorah testéről. Lehetséges hogy a halál egyszerűbb lett volna Jorahnak mint a fájdalom amelyet így el kell viselnie. Eközben a világ másik oldalán, Sárkánykőn, Danaeryst meglátogatja a Vörös papnő, aki azt tanácsolja a Sárkányok anyjának hogy hívassa magához Havas Jont, akiben erős szövetségesre találhat. Így úgy tűnik talán előbb utóbb találkozik a két utolsó Targaryen, bár csak egyedül Bran tudja az igazat Havas Jonról.

Továbbá! Meg tudtuk végre hogy Euron hogyan akar bizonyítani Cerceinek, így már érdekesebbé vált a múlt heti  szavazásunk, melyet megtekinthettek weboldalunkon!  Sajnos nem jutottunk el odáig hogy megtudjuk mi lett volna Yara és Ellaria közt, az biztos hogy nem ilyen kimenetelre számítottunk. Főleg nem Theon  gyors távozására nem számíthattunk, de valljuk be ezen már egyikünk sem lepődött meg. Valószínűleg még mindíg így úszta meg a legszárazabban 😀

Arya Stark csak most tudta meg hogy Havas Jon, testvére Észak királya lett és testvérével Sansaval uralja az északot, továbbá hogy meg kelett volna barnítani a vajat úgy sokkal finomabb a pite. Bár lehet hogy ez már nem nagyon érdekelte az egykori Walder Freyt, miután megette pitébe sütött családját. Visszatérve Aryahoz, akit majdnem megettek a farkasok, találkozott egykori kis-nagy-kedvencével Nymériával, aki ugyan minden bizonnyal felismerte a kis Starkivadékot, de már valószínűleg nincs kedve kockára tenni a bőrét, tekintve hogy *szinte* összes testvérét, csakúgy mint a Stark házat lemészárolták.

greywormmissandei-large_trans_NvBQzQNjv4

Euron Greyjoy minket a legjobban  a Johnny Depp által alakított Jack Sparrow kapitányra emlékeztet. Szerinted van alapja? 😀 Ez és még sok ezer kérdéses dolog történik Westerosban! Vajon havas Jon felesküdik majd Daenerys Targaryere és ha igen akkor mi lesz azzal hogy ő észak királya. Írjátok meg véleményetek nekünk facebookon! 🙂

Szürke féreg  és  Missandrei  is előreléptek(?) a kapcsolatukban, nos erről sajnos nem tudunk többet mondani mert nem tudjuk el képzelni hogy mit kezdtek egymással.
game-of-thrones-season-7-episode-2-memes

A Trónok Harca 7. évad 3. rész online magyar felirattal megtekintéséhez kattintsatok az alábbi linkre

 

 

Rész indítása

Mondhatni megosztó volt a véleményetek ezért ezen a héten is készültünk egy kis szavazással:

Amennyiben bármi érdekes eszetekbe jutna, és szeretnétek vendégcikket írni nekünk jelentkezzetek Facebook oldalunkon!

Szerinted ki fog Cercei után a Vas trónra ülni?

Havas Jon
Daenerys
Little Finger
Arya
Sansa
Euron
Tyrion

Do Quizzes

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!