Trónok Harca 7. évad 5. rész online magyar felirattal

0
1560

Trónok Harca 7. évad 5. rész online magyar felirattal

Már tűkön űlve vártuk hogy eljöjjön újra a hétfő és megadhassuk nektek a heti Trónok Harca adagotokat ti kis függők! Persze ez nem csak rátok vonatkozik, a Daily Index szerkesztősége is alig bírja kivárni a hétfőt hogy jöjjön végre a Trónok Harca 7. évad 5. rész .

Ezen a héten valami mást szeretnénk nektek elhozni, amire idáig nem volt még példa, rávilágítunk néhány olyan utalásra a Trónok Harca 7. évad 4. részből amit talán nem vettetek észre, de fontos a történet szempontjából! Mi azt javasoljuk hogy először olvasd végig és csak utánna láss neki az eheti Trónok Harca 7. évad 5. résznek !

  1. Kisujj és bran beszélgetése
    Emlékszel amikor Kisujj azt mondta Brannek hogy a tőr, amit adott neki kezdte el az öt király háborúját? Nos ez részben igaz is, hisz Catelyn azért ment királyvárba mert a tőr Valíriai acélból készült így nyilvánvaló volt hogy valaki aki nagyon gazdag akarta megöletni Brannt.

Trónok Harca 7. évad 5. rész online magyar felirattal

Catelyn ezért utazott királyvárba, ahol megtudta hogy a tőr korábban Tyrion Lannisteré volt, akit később le is tartóztatott, ezt meghallva Jaime ezért támadja meg Ned Starkot és ezért indít Robb háborút. Szóval igen, a tőrnek nagy szerepe volt a háború elindulásában.

2. A káosz egy létra

Emlékeztek hogy milyen arcot vágott Kisujj, amikor Brann azt mondta neki hogy a káosz egy létra? Nos ez azért volt, mert Őt idézte. Korábban kisujj mondta ezt Varysnak a Trónok Harca 3. évadában.

Trónok Harca 7. évad 5. rész online

Trónok Harca 7. évad 5. rész

 

Ha ezt egy kicsit tovább gondoljuk rájövünk hogy az is lehet hogy kisujj váltotta ki ezt az egész háborút, hisz elmondása szerint a tőr az övé volt amíg el nem veszítette egy Tyrionnal való fogadásban.

anigif_original-grid-image-1212-15021276

Szerinted kisujj indította el az eseményeket mint egy Dominót? Írd meg nekünk facebookon kommentben! 🙂

3. Arya hazatérésében is van egy rejtett utalás, hisz az első évadban is amikor haza akart térni, nem akarták beengedni őt a kapun, magyarázkodnia kelett hogy ő Arya Stark, ez egy utalás arra is hogy ő már nem Senki, hanem visszavette nevét, Ő Arya Stark, Észak egyik örököse.

m4Q1MtV.jpg

2rgnan5.jpg4.  Amikor Arya arról beszél hogy Joffrey mindíg a listája élén volt nem viccel, hisz  már az első évadban, még mielőtt listája lenne, arról beszél hogy azért gyakoról hogy megölje a herceget.

1fZQfrQ.jpg

5. Daenerys ugyanazt mondja Jonnak, amit Jon mondott Mance Raidernek: "A túlélésük nem fontosabb mint a büszkeséged? "

 

anigif_original-grid-image-8494-15020916

anigif_original-grid-image-8494-15020916

 

Ez csak néhány a legfontosabb utalások közül amiket felfedezni véltünk a Trónok Harca 7. évad 4. epizódjában. Ha tetszett nektek, kérlek írjátok meg nekünk üzenetben facebookon és akkor kialakítunk egy külön részelemző, utalás megmagyarázó blokkot minden héten. De nagyon fontos nekünk a véleményed! 🙂

És akkor nem húznám tovább a szót, ezen a héten alaposan felkészültünk és több helyen is szolgáltatunk nektek lehetőséget hogy megnézzétek a Trónok Harca 7. évad 5. részét online! A rész indításához kérjük lájkoljátok facebook oldalunkat, majd amint megjelentek a részindító linkek kattintsatok bármelyikre. Ha nem jelennének meg a linkek, frissítsétek az oldalt, vegyétek ki a lájkot és lájkoljátok újra! Köszi a figyelmet, jó szórakozást! 🙂

 

 

[sociallocker id=1163]

Rész indítása

Rész indítása

Rész indítása

Rész indítása

Rész indítása

Rész indítása

 

[/sociallocker]

 

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here