Trónok Harca 7. évad 7. rész online magyar felirattal – évadzáró

0
1742

Trónok Harca 7. évad 7. rész online magyar felirattal - évadzáró

 

 

A Trónok harca évadainak utolsó előtti része bizony-bizony mindig váratlan, kegyetlen és izgalmas fordulatokat tartogat. Nincs ez másképp most sem, a készítők nem kis munkával járultak hozzá ahhoz, hogy a hetedik évad fináléját előkészítsék és lenyűgözzék a rajongókat. Lássuk, mit is tartogat a hatodik epizód.

A már előző részben kiegészült csapat, köztük Havas Jon, Tormund, Ser Jorah, a Véreb, Beric Dondarrion, Myri Thoros és Gendry már a Falon túl igyekszik a holtak seregének felkutatására. Érdekesség, hogy a csapat tagjai közül mindenkinek van közös múltja valakivel, ennek köszönhetően zseniálisan kidolgozott párbeszédek alakulnak ki. Havas észak szépségeiről beszél, ugyanígy Tormund, aki szerint Deres már délen van, az igazi észak pedig a Falon túl kezdődik.

Na persze, Tormund nem csupán a havas tájat dícséri, Brienne szépségeit is kiemeli, élete nőjeként, leendő gyerekei anyjaként emlegeti, ami valljuk be, igencsak megmosolyogtató. A Véreb és Tormund is jól kijönnek, nem túl meglepő, ha már ismerjük mindkettejük habitusát. Havas vissza akarja adni Hosszúkarmot Ser Jorahnak, ez utóbbi azonban nem fogadja el, s így a Mormont ház családi hagyatékát észak királya tartja meg.

Rész Megtekintése 

Arya azzal a levéllel szembesíti Sansát, amelyet nővére azért írt Robb Starknak, hogy az fogadjon hűséget Joffrey királynak. Sansa megtudja, hogy Arya ott volt apjuk kivégzésén, a beszélgetés pedig elmérgesedik a két testvér között. A Deres úrnőjeként viselkedő Sansa végül azzal zárja a vitát, hogy elmondja: Aryanak hálásnak kéne lennie, hiszen nem nyerték volna vissza az otthonukat nélküle. Sansa egy későbbi jelenetben egyébként megtalálja huga táskáját, amely a már használt „arcokat” is tartalmazza.

tronok harca 7. evad 7. resz online magyar felirattal

A medve nem játék! A Trónok harcának köszönhetően pedig megtudjuk, hogy a zombimedve sem. Beric és Thoros lángoló kardjaikkal szembeszállnak vele, ám utóbbit súlyosan megsebesíti az állat, mielőtt Jorah megöli. A Falon túl levő csapat néhány élőhalottra bukkan, akiket egy Más vezet. Mivel kevesen vannak, meg is támadják őket, Jon végez vezérükkel, mire a legtöbb élőhalott azon nyomban megsemmisül. Ám van „túlélő” is köztük, gyorsan be is kerítik és megkötözik, sikolya azonban odacsalja a közelben menetelő több ezres hordát. Támadásuk előtt Jon visszaküldi Gendryt a Falhoz, hogy az küldessen hollót Sárkánykőre. Amíg a segítségre várnak, a csapat többi tagja egy tó felé menekül, ennek felszínét vékony jégréteg borítja. Őket még elbírja, és sikerül a tó közepén található szikláig is eljutniuk, miközben a holtak alatt beszakad a jég. Így kénytelenek távolságot tartani, illetve a partról figyelni hőseinket. Sebesülése és az igencsak zord időjárás következtében Thoros meghal.

Gendry eljut a Falig, a kimerültség miatt a kaputól nem messze összeesik, a segítségkérés azonban eljut Sárkánykőre. Daenerys gyors döntést hoz, fogja sárkányait, majd északra repül. A sárkányok tüze bizony épp jó a holtak ellen, viszont kiderül: a Mások jégdárdái képesek elpusztítani őket. Vyserion nevű sárkánya meghal, és Drogon mellett épp csak elsuhan az újabb dárda. Ennek ára azonban az, hogy Havasnak le kell mondania a sárkányon való repülésről. A holtak ugyanis az újra befagyott tavon leterítik, és nem tud csatlakozni a már Drogon hátán levő csapattársaihoz. Havas túlél, sikerül kimásznia a vízből, a holtaktól pedig a lóháton érkező Benjen bácsikája menti meg. Nincs eszméleténél, amikor a Falhoz ér. Amikor felébred, Daenerys az ágya mellett ül, a jelenet során zajló beszélgetésük pedig meghatározó: Jon hűséget fogad „királynőjének”, bár sérülései miatt letérdelni nem tud.

És hogyan is készülhetünk az évad fináléjára? Az utolsó képkockák során Vyseriont a Mások vezére feltámasztja, így a holtak serege egy jégsárkánnyal egészül ki.

Ennyi volt az összefoglaló! Jó szórakozást a Trónok Harca 7. évad 7. rész online magyar felirattal -hoz 😀

 

[sociallocker id=1163]Rész Megtekintése [/sociallocker]

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!