Trónok Harca 8. évad 1. rész online magyar felirattal

0
4287
Trónok Harca 8. évad 1. rész

Trónok Harca 8. évad 1. rész online magyar felirattal

Teljes Rész Megtekintése

A trónok harca utolsó szezonja kezdődik vasárnap (április 14.) , így hacsak a közelmúltban nem nézted újra az egész sorozatot, vagy rendekezel enciklopédikus memóriával, ez az útmutató a főbb események és karakterek frissítője lesz, mielőtt megnéznéz a Trónok Harca 8. évad 1- rész ét online magyar felirattal. miközben elhagyjuk egykicsit a főbb szereplőit és karaktereit és azokat is bemutatjuk amelyek nem kaptak központi szerepet a történetben.

Röviden a Trónok Harcáról

A sorozat a családok és a klánok körüli eseményeket mutatja be, akik Westeros kontinensén hatalomért és uralomért versengenek. Rengeteg hátbaszúrás és intrika van, ahogy mindenki a vas-trónra tör. Mindeközben a sziget északi részén menetelő "White Walkerek" hadserege lassan dél felé halad, és mindenkit fagyasztott élőholtakáá akarnak változtatni.

Főbb Trónok Harca Karakterek (Élők)

Havas Jon / Jon Snow (Kit Harrington)

Ned Stark örökbefogadott fia, Jon már körbeutazta egész Westerost hogy mindenkit figyelmeztessen a közelgő White Walker hadseregről. Legtöbb ember számára, magát is beleértve, ismeretlen tény, de Ő a Vas Trón jogos örököse, mert ő Rhaegar Targaryen (Daenerys idősebb testvére) és Lyanna Stark, Ned Stark húgának közös fia, és igazi neve Aegon Targaryen. Őt száműzték, megölték, feltámaszodták és tudtán kívül lefeküdt a nagynénjével, Daenerys Targaryennel.

Trónok Harca 8. évad 1. rész

Daenerys Targaryen (Emilia Clark)

A sárkányok anyja, a láncok leverője, yadda yadda ... Először váltóként használták, hogy cserébe a bátyja parancsolhasson a vad Dothraki harcosoknak, de végül Dany határozottan átvette a törzsek irányítását, meghódította a földeket: Essos (a keleti kontinens), felszabadította a Makulátlanokat(a rabszolga eunuchok hadseregét), majd az összes erejével megindult Westeros felé, hogy meghódítsa a kontinenst, ahol találkozott a riválisával, szeretőjével (és titkos unokaöccsével) Jonnal. Ja és van három - öh - kettő tűzokádó sárkánya, ami felér a Trónok Harcában egy nukleáris hatalommal.

Cersei Lannister (Lena Heady)

A vas-trón jelenlegi lakója, egy király özvegye és két másik anyja, Cersei annyi jót ad, mint amennyit kap. Cercei egyszerű logika mentén elpusztított minden ellenséget aki idáig nem értett egyet vele vagy útjába került. Mindazok ellenére hogy szinte egész családját elveszítette, mégis Cercei jelent valamelyest remélyt a Trónok Harca 7. évadjának végén, amikor kiderül hogy terhes.

Jamie Lannister (Nikolaj Coster-Waldau)

Cersei ikertestvére. Vrfertőző kapcsolatba lép ikertestvérével (!) amelyből 3 gyerek születik: Joffrey, Tommen és Myrcella, akik mindannyian halottak a Trónok Harca 8. évad 1. részre. Megölte az Őrült Targaryen királyt (Daenerys apját), miközben látszólag őrként szolgálta, és a Trónok Harca 3. évadban a jobb kezét elveszíti. Egy kicsit ambivalensebb a húga ambíciói iránt.

Tyrion Lannister (Peter Dinklage)

Egy törpe, kinek édesanyja meghalt születése közben, Tyrion mindig kitaszított/fekete bárány volt családjában. Joffrey unokaöccse gyilkosságának vádja miatt halálra ítélték őt, ezért megölte Apját és elmenekült Varys segítségével. A borkóstolók között a Daenerys legfőbb tanácsadójaként szolgál. Kulcsfigura a Daenerys és Lannister ház kommunikációjában, mely azon céllal jött létre hogy összefogjon a halál ellen (vagy nem).

Arya Stark (Maisie Williams)

A fiatalabb Stark leány, Arya jobban élvzi a kardforgatást mint az úri leányként való viselkedést. Miután végignézi saját apja lefejezését, elkezdődik egy sorozat-hosszú bosszúhadjárat, amely során képzett, alakváltó bérgyilkos lesz. A Trónok Harcaa 7. évad végén Sansa, Jon és Bran újra találkoznak és teljes a csalédi béke, Arya megmutatja a tehetségét és testvérével Sansaval sikeresen leleplezik, hogy valójában, nem csak Bran lekölkése az ablakból, hanem Kisujj cselszövése indította valójában a trónok harcát.

Sansa Stark (Sophie Turner)

Az idősebb Stark leány, a gyönyörű, arisztokratikus Sansa-t két pszichopata (Joffrey Baratheon és Ramsay Bolton) bántalmazza egymás után. Az egész világot is elcsábította, Kisujj pimpel karöltve, aki korábban udvarolt az anyjának. Végül Sansa másokkal csinálja azt, amit tettek vele, és Ramsay-t saját kutyáinak adja eldelül, amikor újra a Stark-vár, Deres vezetőjévé válik.

Bran Stark (Isaac Hempstead Wright)

A középső Stark fiú. Az első epizódban Jamie Lannister egy ablakból lökte ki, a most bénult Bran természetfeletti erőket nyer, és a "Háromszemű Holló" lesz, mely képességgel láthatja a múltat és a jelent és az állatok fejébe és be tud férkőzni. Ebből kifolyólag megváltozik és még testvéreit is megriasztja. Az ő képessége lehet a kulcs az éj király legyőzéséhez.

Teljes Rész Megtekintése

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here