Vikingek 4. évad 4. rész online magyarul

Kivonat: A győztes Wessex / Viking erők visszatér a Wessex de van harag a Viking tábornál-Floki haragszik át a szövetség Ecbert és sértődött hatása, hogy úgy érzi Athelstan több mint Ragnar. Princess Kwenthrith teszi néhány számítási politikai lépések Az ütközetet követően a Hill lévő hamu Mercia. A látogatók az elmúlt érkezik Hederby, a Kalf meghívására.

Vikingek 4. évad 4. rész indult több dráma, mint az összes idei Bachelor együttvéve. Úgy tűnik, minden héten, éppen akkor, amikor a tét nem fog semmilyen magasabb, az írók és a producerek dobja nekünk egy csavar. Bár a vikingek megnyerték merciai kampány minden szétesik a színfalak mögött, mind Angliában és otthon a Kattegat területén. Barátok növekszik, és ádáz ellenségek régi és az új jönnek ki a fából.

Úgy néz ki, mint a Loki (próbál azzal, hogy a szer) trükk ellen szövetségeseket szerezzen Ragnar nem a Rollo és Bjorn. Lehet, hogy több támogatást haza, de minden múló epizód, Loki hiedelmek gyengült a hajnala egy új korszak Viking. Lefogadom, ő lesz elválás módokon Ragnar ilyen vagy olyan módon a szezon végén. Mivel Loki szenvedély a Régi Istenek és szeretetet Ragnar, ezt köteles a tragikus, valamint Vikingek 4. évad 4. rész online magyarul halálos.

Vikingek 4. évad 4. rész online magyarul

 

Apropó halálos, Siggi váratlan halála sokkal szívszorító, mint gondoltam volna, de ez a hatalom a show írása - amikor csak növekedni kezdett gyanakodni neki éhes a trónt ismét ő is megvált magát és meghal mindezt a következő jelenetet. Olyan vagyok csalódott, hogy a hatalmi harc közte és Harbard végződött olyan gyorsan - Én is várom, hogy lássam Harbard és Ragnar szembe egymással.

Ha mindezt össze a darabokat, tudták, hogy az érv, hogy Harbard volt maga Odin. Ennek fő oka az, hogy úgy gondolja, ez az ő hirtelen kilépés végén az epizód, és ahogy szám magát "Vándor". Azok, akik ismerik a skandináv mitológia tudja, több tucat történet Odin utak körülbelül, mint egy titokzatos vándort. Szintén érdekes volt, hogy ugyanebben az epizódban kimondja Ragnar Hogy állna pofátlan előtt Odin, amikor Rollo megkérdőjelezi a hitét. Ha Harbard volt a skandináv isten volt, a bajt a Vikingek 4. évad 4. rész online magyarul Kattegat jelentette, hogy megbüntesse Ragnar, hogy segítse a keresztényeket?

Nagyon élveztem a csere között több fő karakterek során győzelem ünnepe a Wessex. Ragnar és Lagertha, Ragnar és Athelstan, Athelstan és Judit és Ragnar és Ecbert. Egy másik hihetetlen kis írás volt a beszélgetés között Ragnar és a King Ecbert. Bár én nem fogja tönkretenni azt rehashing amit mondanak, a karakterek mindig érdekesebb, ha van egy kettősség bennük - Vikingek 4. évad 4. rész online magyarul - ebben az esetben egy elismerte hit, hogy lehet jó és korrupt egyidejűleg.

Most, hogy a legtöbb banda újra együtt (eltekintve találkozást mindenki a Kattegat) minden intrika van csavarva és tekercseléssel együtt. És mi van, hogy vége?! Kalf lekerekített fel elég tarka választék Ragnar régi ellenségei, de ott van a kétség, hogy azok komolyan kihívást Ragnar és Lagertha. Vikingek 4. évad 4. rész online magyarul - Az a gyanúm, Ragnar fogja eltaposni őket egy pár epizódot, majd kapcsolja a látnivalók Párizsban gondolkodás nélkül.

Én is nem számítottam Princess Kwenthrith leüt bátyja Ez a gyors, de ez csak azt mutatja, milyen közveszélyes ő. Összesen anya munkát. Nem vagyok benne biztos, hogy mindenki volt rajta, de van egy nevetés ki az egész csoport coronating Kwenthrith azok üres kelyhek.

vikingek 4. évad 4. rész online magyarul

 

[sociallocker id=1163]

KjWShpQ.png

 

[/sociallocker]

 

Előző
Használd a ← → gombokat a böngészéshez!