The Walking Dead 8. évad 13. rész online magyarul (HD)

0
2426
The Walking Dead 8. évad 13. rész online magyarul (HD)

The Walking Dead 8. évad 13. rész online magyarul (HD)

Teljes rész megtekintése

Szemtől szembe harcolhat Rick és Negan, ez volt az utolsó alapállás a The Walking Dead 8. évadában, így a 13. epizódra a Hilltop-csúcstalálkozó csatájára összpontosíthattak az alkotók. Az előző részben sikerül Ricknek leválasztania a Megváltók konvojából Negant. Tuti harcnak néztünk elejébe, ahol hős és antihős többemeletnyi zuhanásokat túlélve,  a zombik kereszttüzében rohan egymásnak. Már-már Negan a békét is hajlamos megkötni, de azért ezzel kicsit elkésett.

Mindannyian tudtuk ugyanakkor, nem most dől el, hogy melyikőjük éli túl a másikat. Reméljük az évad végéig mégiscsak kiderül, hiszen az előző 12 részben legtöbbször csak egyhelyben toporgott a sztori, miközben düböröghetett volna. Itt van ugyanakkor Georgie is, aki a semmiből bukkan fel, majd némi élelemért és hanglemezért cserébe felajánlja a túléléshez szükséges kulcsot. Maggie erkölcsi döntés előtt áll, ám nem is ezen lenne a hangsúly, hanem a felajánló személyén. Ki ez a Georgie, hogyan élt túl idáig, mi alapján válogat a kiszemeltek között? Nem kapunk rá választ, ám Maggie örül a döntése után ajándékba kapott ételnek és terveknek. Ennek köszönhetően ismét visszakapja hitét, és bátran néz szembe a veszedelemmel, készül a Megváltók fogadására.

The Walking Dead 8. évad 13. rész online magyarul

Simon és a harcosok Maggie területének küszöbén terveznek belépni, és Negan látszólagos, így ideiglenes vagy végleges képből való kikerülése sem korlátozza őket a terv beteljesítésében. A tényleges küzdelemben legalább 20 szövetséges hal meg, köztük Tobin is, aki újjáéledése után megtámadja a Királyság orvosát. Tara kiemelt figyelmet kap, érdemes azt a szálat is követnünk. Mindeközben persze Ricket a saját és a közössége épsége aggasztja. Tudja ugyanis, hogy a Megváltók fegyverei kóborlók vérébe lettek mártva, s azon tűnödik, vajon az ő sebei is fertőzöttek-e már.

A konfliktus egyébként Hilltop győzelmével zárul, Maggiet ugyanakkor gyűlölet tölti el a győzelemmel járó hatalmas, személyes veszteségek mértéke. Mint Carl, Michonne és Carol, neki is szembesülnie kell, hogy a rombolás, illetve a halál milyen teljes valójában. A The Walking Dead 8. évadának 13. epizódjában azonban semmi újat nem tudhatunk meg Neganről, legalábbis a Jadis-el kapcsolatos cliffhangerrel kapcsolatos utalások elmaradnak, és szerencsére Dwight kettős ügynök szerepe is rejtve marad.

 

Ki ne hagyjátok a the walking dead 8. évad 13. részt!

Teljes rész megtekintése

Használd a ← → gombokat a böngészéshez!